Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvoreni dio sjednice

Strmota i službeno razriješen, Dalić dobila novu funkciju

Vlada raspravljala o Zakonu o najmu stanova
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.02.2018.
u 22:13

Vlada je supredsjedateljicom Zajedničkoga povjerenstva za gospodarsku suradnju između vlada Hrvatske i Ukrajine imenovala Martinu Dalić

Vlada RH je na zatvorenome dijelu sjednice utvrdila stajališta za sastanke Vijeća ministara, supredsjedateljicom Zajedničkoga povjerenstva za gospodarsku suradnju između vlada Hrvatske i Ukrajine imenovala je Martinu Dalić,  te je razriješila državnog tajnika u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Marina Strmotu.

Na zatvorenom dijelu sjednice, utvrđena su stajališta za sastanke Vijeća ministara i to Vijeća za vanjske poslove koje će se održati 26. veljače, Vijeće za opće poslove i Vijeća za opće poslove – članak 50 koje se održava 27. veljače, priopćeno je iz Vlade.

Odlučeno je o donošenju Godišnjeg programa strateških robnih zaliha za tekuću godinu, Vlada je informirana i o stanju iskorištenosti sredstava ESI fondova u RH, a usvojen je i pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2018.

Supredsjedateljicom Zajedničkoga povjerenstva za gospodarsku suradnju između Vlade RH i Vlade Ukrajine imenovana je Martina Dalić dok je, na osobni zahtjev, razriješen državni tajnik u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Marin Strmota.

Temeljem Rješenja Vlade RH o raspuštanju Općinskoga vijeća Općine Muć, Vlada je imenovala Ines Grubišić povjerenicom Vlade za obavljanje poslova iz nadležnosti Općinskoga vijeća te općine.

Komentara 12

Avatar dobry
dobry
22:25 22.02.2018.

Sad će Dalićka Ukrajincima uvaliti A. Ramljaka da stabilizira ukrajinsko gospodarstvo...

BE
beitsche
23:03 22.02.2018.

Vrhunac bi bio Beru za glasnogovornika ...

Avatar tiselmilanvukovic
tiselmilanvukovic
00:01 23.02.2018.

Nesvjesno razotkrivanje. Oni financijske dobitke zovu ŠNICLA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije