Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bošnjaković u umagu
Povratak na članak

'Vlada je uz naše ljude, uz naše ribare i snosit će troškove kako smo i obećali'

Predsjednik Ceha ribara Istarske županije Robert Momić izrazio je zadovoljstvo razgovorom u Umagu istaknuvši kako je time nastavljena dobra suradnja s Vladom.

Komentari 8

Avatar Django
Django
23:11 01.02.2018.

Vlada će snositi troškove, znači da vlada prešutno priznaje arbitražnu odluku i daje Slovencima argument više. Ima li tamo itko zrno pameti? Ili bar jajca da kaže hrvatskoj javnosti da smo popušili.

VL
MA
Machak
08:44 03.02.2018.

Znači još malo bespotrebnih troškova na teret poreznih obveznika....

VL
PR
PraljakZločinac
06:29 02.02.2018.

napokon! vlada se opametila i priznaje međunarodno pravo! ali moramo zaštitit ne samo teran i kupus, već i naše tradicionalno domaće balkansko pravo, koje mora bit iznad međunarodnog!

VL
DR
Drivo
00:17 02.02.2018.

Varas se, Django. Vlada snosi troskove odvjetnickog ureda, ne kazne. Zalba nije argument u priznavanju arbitraze vec ce dokazati kako presuda arbitraze iz koje je RH izisla nije pravomocna niti obavezujuca. Hrvatska postuje pravo i zakone, ne kao slovenija koja krivotvorenim dokumentima i zabranjenim sredstvima kompromitira arbitrazu i arbitrazni postupak. Poslije zalbe ce se nastaviti pravnim lijekovima i bas me interesira kako ce presuditi EU sud pravde........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.