Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Milanović:
Povratak na članak

'Vlada je u mirovinsku reformu išla preagresivno i prebrzo, dobro je što su odustali'

Pozvao je HDZ da iz Ustava izbaci odredbu po kojoj predsjednik Republike može davati pomilovanja: "To je monarhistička glupost"

Komentari 3

Avatar Untouchable
Untouchable
17:19 20.09.2019.

Patrija što uradi

VL
ST
stric2
18:06 20.09.2019.

...pa tko da dokaže da je netko ratni zločinac ... pa je li ovaj čist u glavi ... valjda svjedoci svjedoče a ne izvode dokazne postupke .... dokazne postupke izvode institucije RH ....

VL
KA
Kal
18:35 20.09.2019.

I u nekim drugim državama je ta praksa da predsjednik može pomilovanje dati nekome i to ne treba ukidati ali vlada treba donijeti zakon za koja se djela ne mogu nikako pomilovati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.