Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
josipović:
Povratak na članak

\"Vlada je osigurala novac za Gaženicu i projekt ide dalje\"

– U Gaženici će pristajati kruzeri, očekuju se brojni gosti koji će imati gdje potrošiti novac – rekao je predsjednik za obilaska gradilišta putničkog i transportnog terminala u Gaženici u Zadru

Komentari 2

SP
Spezispezi
21:28 26.03.2012.

I šta mi imamo sada od toga što je ovaj komunistički sekretar svratio baciti lopatu srdela u kavez s tunama. Nemjerljivi je to doprinos domaćoj ekonomiji i miru u svijetu !

VL
ST
sttipe
21:43 27.03.2012.

oće li se sad taj novac prestrojiti na magistralnu dionicu trogir-omiš,sa koje su ukradeni novci i njima je bila financirana cesta gaženica-autoput..kojom niko ne vozi..a napravila se samo zato jer je kalmeta bija ministar od cestogradnje..oće li kalmeta u zatvor zbog jednog mrtvog tjedno,na magistrali kroz kaštela?svi su bili neoprezni??nisu prilagodili brzinu uvjetima na cesti??i pješaci i vozači,a poginilo ih je godišnje više nego u najgoroj ratnoj godini na ratištu..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.