Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istarski HDZ:
Povratak na članak

'Vlada je ispunila obećanje, IDS podvalama nastoji skrenuti pažnju sa svoje odgovornosti'

Kuščević je poručio da je u idućim tjednima ključno utvrditi kakva je budućnost plana restrukturiranja koji je predložila Uprava Uljanika, ali i strateški promisliti kako nastaviti s održivom brodogradnjom

Komentari 16

Avatar Celzijus
Celzijus
18:03 02.09.2018.

Desetljećima se naš novac ulaže u brodogradnju koja samo proizvodi gubitke. Dokle? Jel nema u cijeloj zemlji nekog pametnog pa da se ti prostori koriste za nešto profitabilno? Ak brodogradnja ne donosi profit ukinimo je i proizvodimo ono kaj nee budu morali financirati svi Hrvati.

VL
Avatar arba_arba
arba_arba
15:59 02.09.2018.

izjava skurog Miletica je vrh bezobrazluka

VL
JI
Jure i Max
16:36 02.09.2018.

IDS je stranka opasnih namjera......hapsit zlovođe.

VL
BA
baegnian1
18:57 02.09.2018.

Nemaju veze a svi su IDS!

VL
RI
rimac444
20:35 02.09.2018.

Radnici su konačno shvatili da ih je IDS mafija odavno isplanirala kako žrtvovati radništvo Uljanika za svoje podle, kriminalne namjere.

VL
AO
ante.oreskovic75
08:46 03.09.2018.

I poslije Jakovčića Jakovčić,nikad bolje!Šta kaže njegov nekadašnji dvojnik Kajin?Nešto je tiho,svima im je Uljanik bio "krava muzara"!Ako ih još jednom država pokrije onda stvarno treba naći nekog pametnog. da nas vodi!

VL
NE
nevjerujženikojalaže
07:10 03.09.2018.

mi se kao sada moramo baviti sa sumnjivom strankom ids pored toliko drugih sumnjivih stranaka ? pa dobro, tko je državu doveo do ruba bankrota ? koje se to politike miješaju u slobodno tržište ? tko nas je toliko zadužio u naše ime a za rezultat imamo rasulo ? zar je ids od jučer ? što govori gosp. kajin već dugo vremena u saboru i izvan sabora o ids-u ? zašto institucije nisu reagirale ?

VL
DU
Deleted user
06:55 03.09.2018.

"Istarski HDZ iskazuje zadovoljstvo jer je Vlada RH, predvođena predsjednikom Andrejom Plenkovićem, ispunila.....itd. Tekst podsjeća na ju vremena "na čelu sa Partijom predvođenom drugom Titom". Tipično lopovski, slobodnozidarski...dopustiš nered u poslovanju, financijama, ulaganjima, isisavanje novaca...to dovede do kolapsa Uljanika ii evo sada spasioca, Partije i druga Plenkija, dakajo s novcima naroda POPULISTA oni spašavaju ELITIZAM. Lako je s tuđim tući po koprivi, a onda sebe nahvaliti. Demokratske manipulacije, opasnije su od komunizma, podlije, crnje... A di je HDZ partija Plenković bili zadnjih godina kad je očito što se događa u Uljaniku ali isti scenario diljem Hrvatske. Čemu, komu služe partija HDZ i rug Plenković, tko im upute daje kako uništiti Hrvatsku i raseluti ju., zna se vijele i komisija EUa. Povijest se zaista ponavlja.

VL
VO
vorda400
16:30 02.09.2018.

Ovo je savršeno došlo kradezeu jel mogli bi dobiti koji glas od raspadnutog IDS-a pošto se Milinović pobunio i zaprijetio plenkoviću da mu neće glasati za njega

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.