Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne idu u Saboru
Povratak na članak

Vlada povlači nekoliko prijedloga zakona: Dodatno ćemo ih razmotriti s partnerima

Riječ je o prijedlogu zakona o izmjeni Zakona o radu, prijedlogu zakona o izmjeni Zakona o državnim službenicima, prijedlogu zakona o izmjeni Zakona o zdravstvenoj zaštiti...

Komentari 15

Avatar southman
southman
09:02 16.10.2019.

Vlada ne smije popustiti poslodavcima jer će time izazvati još veći bunt u sindikatima. Prijedlog je bio jako dobar i treba na njemu ustrajati ali treba doraditi dio po pitanju bolovanja nakon 65. godine koji poslodavcima najviše "bode oči" !

VL
Avatar raco
raco
08:18 16.10.2019.

pa zašto sad to povlačenje, pa mi stvarno nismo u stanju ništa napraviti kako treba. Prijedlog je odličan, rad do 65. a poslije tko želi. Šta je tome falilo?

VL
BO
boris
09:10 16.10.2019.

pokusaj malo ovako malo onako za ocuvanje fotelja, nikakav program

VL
Avatar nosac
nosac
08:56 16.10.2019.

vlada se i dalje blamira, adezeovci misle da su bogomdani ovi koji su sanaderu nosili vreće sa crnim novcem izmišljaju neka glupa riješenja koja nemaju veze sa mozgom...

VL
DU
Deleted user
10:29 16.10.2019.

Jesenti milu bigulicu, Vlada gubi kompas. Neki tvrde da je sazrelo vrijeme za raspisivanje prijevremenih izbora. Joj ne, ni zaboga! Pa u tom slučaju Opačić Milančica, Puh Marica, Pernar Ivek, Bulj Mirek i desetci ostalih saborskih "uvaženika" i "uvaženica" ostalii bi barem bez deset saborskih plaća s kojima su tako računali.. Osim toga nitko od njih nikad više Sabor neće vidjeti iznutra. Sve njih čeka povijesna ropotarnica. Kako je to žalosno. i srceparajuće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.