Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA INA MOL
Povratak na članak

Vještak: Sanader nije sada morao ići na operaciju

Obrana je prigovorila nalazu vještaka jer ga smatra neobjektivnim te je tražila novo vještačenje

Komentari 5

PE
pežo
13:32 19.09.2019.

da je bio tako nesposoban i bolestan za krasti ili Rusiji -samo kad mora na suđenje oboli -dosta više glume ima odvjetnike pa ga osudite u odsustvu

VL
Avatar maxist
maxist
21:31 19.09.2019.

prvo nema žurbe ,svi blefiraju ,koriste smicalice...dopušta se zastare a sada frka-žurba...ekspresno suditi..? ....

VL
ŠE
šeka
21:41 19.09.2019.

lisica si odgrizne nogu kojom se uhvatila u zamku tak i on rado mu nepaše u zatvoru

VL
HA
hazra
07:51 20.09.2019.

Nas bivsi g. koji se tako svesrdno zaklinjao u svoju ljubav prema domovini trebao bi biti magistar u provodenju smicalica kako izbjeci sud, a jos k tome uvjeriti gospodu odvjetnike u svoju bolest upravo u trenutku sudenja. Pa sto onn misli da je ,,stoka sitnog zuba,, zbilja toliko glupa pa da to povjeruju. Sudstvo, sad se dokazite da ste ipak donekle mocni.

VL
Avatar Ebbajensen
Ebbajensen
00:33 20.09.2019.

Onima koji ne vjeruju tuđim zdravstvenim tegobama možda Bog udijeli istu ili goru pokoru u obliku RAKA koji kratko traje da bi ih uvjerio?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.