Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silovanje u Podstrani

Vještaci: Šimac je postao agresivan zbog alkohola i neutažene spolne želje

podstrana
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
01.10.2014.
u 16:40

Nad Šimcem su psihijatar Goran Dodig i psihologinja Danijela Didić obavili kombinirano psihijatrijsko-psihološko vještačenje i zaključili kako su pojačano konzumiranje alkohola na tulumu i neutažena spolna želja doveli do njegove agresivnosti

Suđenje Roku Šimcu za spolni odnošaj bez pristanka i pokušaj ubojstva vršnjakinje na tulumu u Podstrani u studenom 2012. godine nastavljeno je svjedočenjem medicinskih vještaka, psihologa i psihijatara.

Nad Šimcem su psihijatar Goran Dodig i psihologinja Danijela Didić obavili kombinirano psihijatrijsko-psihološko vještačenje i zaključili kako su pojačano konzumiranje alkohola na tulumu i neutažena spolna želja, doveli do njegove agresivnosti. Naime, njih su dvoje na tulumu počeli izmjenjivati nježnosti. Ostali sudionici su izašli iz prostorije kako bi im omogućili malo intime, a kada su se nakon pola sata vratili, djevojka je ležala na podu, bez svijesti i u lokvi krvi, a mladić je bio kraj nje, šokiran.

Život joj je spašen zahvaljujući višesatnoj kompliciranoj operaciji kojoj je podvrgnuta. Nanijete su joj teške ozljede, zbog kojih je ostala invalid. Svjedočila je i psihijatrica Jasminka Šarić koja je vještačila žrtvu. Djevojka se ne sjeća ničega. Ne samo kobnog čina već ni događaja koji su mu prethodili. Suđenje se nastavlja krajem mjeseca svjedočenjem abdominalnog kirurga i ginekologa.

>> Mladić osumnjičen za silovanje u Podstrani pušten na slobodu

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
09:45 02.10.2014.

A neutaživa želja za novcem koji se uzme iz pošte ili mjenjačnice nije predmet vještaćenja.

MX
Mister X
03:10 02.10.2014.

Alkohol se uzima kao olakšavajuča okolnost ( izuzev u prometu ) a još dodatno ovo pa to je užas """"neutažena spolna želja"""" Moralo bi ga se totalno razumijeti osloboditi totalno i ne suditi zaista; da može da """utaži svoje obveznene spolne želje""" Dečki blago vama kad možete uvjek da utaživate te želje i nemorate praviti svinjarije da vas treba opravdati psihijatar i psiholog u duetu !!!

Avatar drug lenjin
drug lenjin
22:39 02.10.2014.

Psihijatrijske gluposti treba ga zbajbučiti nekoliko godina u zatvor i to je to.Bilo što da se napravi u HR odmah skaču psihijatri,psiholozi s svojim PTSP depresijama oni ovim a žrtve ovakvih manijaka oszanu na margini gotovo zaboravljene pa gćtovo da ih se osuđuje.Te vaše psiho gluposti objesite maču o rep.Odmah s njim u buksu i amen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije