Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevara ili istina

Vjerujete li snimci? Voda u boci se ledi u pustinji!

voda
Foto: Youtube
1/2
25.12.2013.
u 21:40

Saudijska Arabija je ovog tjedna pretrpjela jedan od najhladnijih zimskih razdoblja sa temperaturama koje su u nekim područjima pale ispod "nule"

Saudijska Arabija je ovog tjedna pretrpjela jedan od najhladnijih zimskih razdoblja sa temperaturama koje su u nekim područjima pale ispod "nule", piše Emirates 24/7.

Hladna fronta koja je zahvatila u nekim regijama je temperaturu zraka spustila čak do minus sedam stupnjeva Celzijevih. Na YouTubeu se pojavila snimka na kojoj se vidi kako se u pustinji voda trenutačno ledi u trenutku kada je muškarac pokušava proliti po pijesku.

Mediji pišu da je snimka nastala u regiji Al Qasseem. No, snimku treba uzeti s rezervom jer je moguće da iza nje stoje prevaranti koji samo žele doći do svog trenutka slave na internetu.

>>U vodi za piće nalazi se više lijekova nego što je dopušteno?

Vjerujete li da je snimka autentična?

Komentara 2

SS
spirit.spirovski
22:08 25.12.2013.

Flasaa je trenutak prije izvadjena iz dubokog zamrzavanja i kad se otvori pocne se tako smrzavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije