Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške ozljede
Povratak na članak

Vjeki Slišku se gubi svaki trag, a policija ne želi potvrditi da je on napao Petrača

Za napadačem se još traga, a je li riječ o Vjeki Slišku (29), policija nije ni potvrdila ni negirala

Komentari 6

Avatar Snijeg
Snijeg
08:38 14.10.2019.

"Građani se ne trebaju bojati", ma dajte molim vas, tipična sačekuša!

VL
JU
juma
10:46 14.10.2019.

Interesantno. Pucaš iz puške po noćnom klubu, teško pretučeš nekog lika, izazoveš prometnu nesreću u teško ozlijedjenim osobama i slobodan si kao ptica, nemaš čak niti jednu sudsku presudu. To se zove drzava i pravosudje po mjeri kriminalaca. Zato se obični gradjani učinkovito i efikasno deloziraju zbog kredita koje ne mogu vratiti.

VL
DU
Deleted user
08:42 14.10.2019.

Građani se ne trebaju bojati, a mene je tek sad strah kad ti netko ovak nekaj napravi, a posljedica neće bit. pucao je po hotelu, skoro šakama ubio dva lika i u prometnoj skoro ubio jos par ljudi. Bilo bii bolje da je mafijaški obračun, bar stradaju mafijaši, ovo je puno gore ako je zbog parkinga.

VL
IM
Immanuell
08:55 14.10.2019.

Ne treba se bojati nitko tko nije ovako zaglibio van zakona kao njih dvojica. Nek se obračunavaju, njihova stvar. Kad pročitaš da je Petrač zaklon od USKOK - ova progona tražio u Izraelu i tamo ostao 2 godine, jasno je kakve su to sve veze kad se tako lako može tamo ostati godinama. Kao u američkom filmu. Ne kužim takav način života, valjda se moraš roditi s tom žicom, to je talent.

VL
DG
d.glavas
19:48 14.10.2019.

bitno da novinari znaju tko je pocinitelj i tko se trazi....policija ,tuziteljstvo i sud nisu potrebni.

VL
FR
franjo
08:46 14.10.2019.

Mafija vlada državom sa blagoslovom vladajućih i crkve .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.