Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović:

'Viziju ujedinjene i konsolidirane Europe treba održavati vitalnom'

Croatia Forum
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/25
10.07.2014.
u 23:45

- BiH mora naći svoj europski put... s obzirom na posebnost i teškoće kroz koje je prolazila treba joj pomoći i za nju možda pronaći poseban put u EU - rekao je Milanović.

- Viziju ujedinjene i konsolidirane Europe treba održavati vitalnom jer je proširenje mnogo više od geografskog pojma - kazao je predsjednik Ivo Josipović na otvorenju 9. Croatia Foruma u Dubrovniku čija ovogodišnja tema je zapadni Balkan i EU, piše HRT.

- Nikoga u 2014. ne treba podsjećati koliko je stabilnost jugoistoka Europe važna i stabilnosti Europe - kazala je Vesna Pusić, šefica Ministarstva vanjskih i europskih poslova koje je domaćin skupa čijem otvorenju je prisustvovalo 18 ministara vanjskih poslova iz EU te još mnogi visoki dužnosnici iz svijeta.

Premijer Zoran Milanović je istaknuo da je Hrvatskoj u interesu da nam susjedi uđu u EU što prije, posebno BiH, s kojom dijelimo najdužu granicu. - BiH mora naći svoj europski put... s obzirom na posebnost i teškoće kroz koje je prolazila treba joj pomoći i za nju možda pronaći poseban put u EU - rekao je Milanović.

>>Carl Bildt otkrio kakvu je dramu proživio na nebu iznad Hrvatske!

Komentara 31

ZX
zark x
03:03 11.07.2014.

Hrvatskoj je najvaznije da odstranimo trojku Jugoslavena: Pusic Milanovic i Josipovic

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:02 11.07.2014.

zasto tu ideju treba odrzavati vitalnom ?

DU
Deleted user
00:50 11.07.2014.

bla bla bla bla pa to i ptice na grani vise znaju! nama trebaju rezultati i djela...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije