Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Život je cirkus'

Carl Bildt otkrio kakvu je dramu proživio na nebu iznad Hrvatske!

Carl Bildt
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
10.07.2014.
u 22:40

- Posljednja vijest. Vjerojatno smo krenuli natrag prema Dubrovniku. Ili negdje drugdje. Život je cirkus - zaključio je svoje nevjerojatno putovanje Hrvatskom Bildt.

Švedski ministar vanjskih poslova Carl Bildt doživio je danas vrlo čudno putovanje po Hrvatskoj pokušavajući doći na Croatia Forum u Dubrovniku.

- Trebao sam stići u Dubrovnik, no umjesto toga sam se našao u zračnoj luci u Splitu. Ovo ostaje regija iznenađenja - napisao je u prvom tvitu večeras oko 19 sati Carl Bildt.

No, sa slijetanjem u Splitu su iznenađenja za švedskog ministra tek počela. - Još je gore. Nakon polijetanja iz Splita, Croatia Airlines nas je odvezla u Zagreb - napisao je sat vremena kasnije Bild uz dodatak da je to "nije pretjerano pristojno ponašanje".

- Drama se nastavlja. Sada su nam iz Croatia Airlinesa kazali da moraju promijeniti posadu - napisao je u novom tvitu Bildt i dodao ironično "vrlo lijepo od njih da su nas sve povezli na ovu vožnju".

- Posljednja vijest. Vjerojatno smo krenuli natrag prema Dubrovniku. Ili negdje drugdje. Život je cirkus - zaključio je svoje nevjerojatno putovanje Hrvatskom Bildt.  

Komentara 78

RE
retfala
23:00 10.07.2014.

tko je upoće zvao ovog HRVATOMRZCA,nadam se da će sljedeći put sletiti direktno u Etnu...

Avatar ukurtapash
ukurtapash
23:14 10.07.2014.

Carl Bildt - PERSONA NON GRATA. hope he joins his idol milosevic pretty soon...

KA
kafka
22:58 10.07.2014.

Od koga je kupio karti.? piše da je Croatia Airlines vozila od Splita, a tko ga je tamo uopće dovezao i tko ga je trebao voziti u Dubrovnik.? Ništa jasno ne piše, samo senzacija da u Hrvatskoj nešto ne štima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije