Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVAR

Visia Croatica i Stožer pozvali građane da pomognu Imunološkom

Imunološki zavod
11.04.2015.
u 12:15

"Bilo je lijepo za vidjeti da su u HPB, osim nas članova Stožera, pristizali i ostali građani Vukovara"

Članovi građanske inicijative Visia Croatica i Stožera za obranu hrvatskog Vukovara danas su u Vukovaru proveli akciju s ciljem spasa Imunološkog zavoda. Akcija je održana pod već poznatim motom „Postanimo dioničari Imunološkog zavoda. I najmanjom uplatom spašavamo Imunološki za djecu i unuke" tijekom koje je upućen poziv svim hrvatskim građanima da nastave se svojim uplatama kako bi osigurali opstanak i ostanak Imunološkog zavoda u rukama hrvatskih građana. Prethodno su članovi Stožera za spas Imunološkog zavoda uplaćivali po sto kuna tako da su na račun vukovarske poslovnice HPB-a uplatili ukupno 4.000 kuna.

- Bilo je lijepo za vidjeti da su u HPB, osim nas članova Stožera, pristizali i ostali građani Vukovara koji su se odazvali našem pozivu i prepoznali značaj koji Imunološki zavod ima za građane Hrvatske. Stožer će svakako nastaviti aktivno djelovati u sklopu Visie Croatice, najavio je glasnogovornik Stožera Željko Maršić. Govoreći o ovoj akciji koja se raširila po cijeloj Hrvatskoj član Uprave Visia Croatica Ivan Gašpar rekao je kako se do sada više od 15.000 građana Hrvatske odazvalo na poziv ove građanske inicijative i svojim uplatama podržalo opstanak Imunološkog zavoda.

>> Za Imunološki osigurano 8 milijuna kuna

>> Klub Milana Bandića uplatio 5.000 kuna na račun Visia Croatica

Komentara 8

KR
Krokant
15:00 11.04.2015.

Kad bi svi koji mogu uplatili bar 100 kn ( neki naravno vise), spasili bi imunološki usprkos zlim namjerama vladajućih. Ja cu uplatiti.

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
14:46 11.04.2015.

nek imunološki poklone sdp-ovom tajkunu kako su poklonili brend cedevitu

MA
masterYoda
12:45 11.04.2015.

Kad oni koji su ga doveli na koljena završe u zatvoru onda smo spremni pomoci. Ovako nema smisla. Mi platimo dugove oni ih ponovno nabiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije