Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTI SLUČAJ

Viši časnik HV-a pozitivan na kokain na iznenadnom testu

Knin: Svečanost polaznika Središta za razvoj vođa "Marko Babić" nakon hodnje od 88 km
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
23.11.2021.
u 20:54

Radi se o pripadniku Zapovjedništva specijalnih snaga, no nije poznato je li drogu konzumirao dok je bio u službi ili izvan nje

Na izvanrednom nadzoru u ponedjeljak u splitskoj vojarni 'Admiral flote Sve Letica-Barba' nalaz jednog satnika Hrvatske vojske bio je pozitivan na kokain, doznaje Dnevnik Nove TV.

Radi se o pripadniku Zapovjedništva specijalnih snaga, no nije poznato je li drogu konzumirao dok je bio u službi ili izvan nje. 

Neslužbeno se doznaje da su testirani i neki njegovi članovi obitelji koji su na dužnosti u Hrvatskoj ratnoj mornarici.

Podsjetimo, radi o četvrtom slučaju samo u studenom ove godine, a podnesene su tri stegovne mjere. Istraga najnovijeg slučaja je još u tijeku, a satniku prijeti stegovni postupak, kao i izbacivanje iz službe.

>> VIDEO Liječnik iz KBC-a Split: Tko ne vjeruje, može doći u bolnicu, cijelo prizemlje i drugi kat pretvoreni su u intenzivnu

Komentara 49

CJ
cjepljeni
21:02 23.11.2021.

Puna vojska bijelog, a kako i ne bi kad ga generali svercaju ....

RU
rucna
21:04 23.11.2021.

Ako drogerasi vode specijalne jedinica, pa koga vode onda dileri droge?

DU
dufour
21:08 23.11.2021.

A vojska bi trebala čuvati kune kod uvođenja eura 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije