Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračun u vukovaru
Povratak na članak

Uletjeli u kafić s: 'Gdje ste, četnici?' pa počeli tučnjavu

Jedan od njih imao je preko lica stavljenu maramu ili šal. Rekao je 'gdje ste četnici' te uzeo barsku stolicu i bacio je na goste , kaže Dejana M.

Komentari 142

MA
matan91
16:45 26.04.2014.

Stvari se mogu mesti pod tepih neko vrijeme, a onda izađu van jer više ne stane ti pod tepih.

VL
JT
Jedan_tamo
17:31 26.04.2014.

Srbi provociraju nonstop, nije cudo. A ovi, koji pametuju iz daljine (chemica i sta ti ja znam), dojite u Vinkovce/Vukovar, pa cete razumjeti mozda onda nas. To se zove Empatija.

VL
WA
walti
16:48 26.04.2014.

sada ce tzv hrvtski novinarcici okriviti hrvate zato jer su dirali sabine birace tj srbe koji su zasticeni kao polarni medvjedi neka mi oproste medvjedi sto ih uporedjujem sa srbima

VL
V6
vukovarac 61
17:45 26.04.2014.

matan91 u pravu si pod tepihom više nema mjesta.U Vukovaru je sve lažno,od broja stanovnika,broja glasača,broja pripadnika srpske nacionalne manjine pa do svih drugih brojeva.To zna gradska vlast a zna i državna vlast,i jednima i drugima to odgovara.Lagano doziraju i potpaljuju da nikada ne bude mira jer što bi pupavci i kojekakvi čupavci i zaštitnici ljudskih prava radili da nema Vukovara i "strašnih Hrvata nacionalista".Sada će pupi odmah udariti po bubnjevima kako mu ovo liči na "91".

VL
JT
Jedan_tamo
17:05 26.04.2014.

Koja je to drskost... vrate se u u drzavu koju su htjeli pokoriti i pokusavaju opet(!), rekoh opet(!), da uspostave Krajinu. E, nece moci, evo mom ocu pokojnom sam se zakleo, branit cu domovinu do zadnjeg daha. Provocirajte pa ce bit jos vise krvavih glava, ovo je instinkt obrane svog osobnog zivota. Necete uspjeti srbadijo, necete. Necete.

VL
SW
swic
18:58 26.04.2014.

Toje bila tuca izmedju navijaca , jedan je narucio Cedevitu u srbskom kaficu i onda su srbi bili uvrijedjeni stosu izgubili . Zive u Vukovaru i placu sto je izgubio beograd , tako im i treba .

VL
Avatar NikadRobom
NikadRobom
18:07 26.04.2014.

Znamo mi tko je u Jokeru i slicnim bircevima.

VL
Avatar Feniks
Feniks
16:53 26.04.2014.

Ovo je rezultat SDP-ova vladanja Vukovarom.

VL
BA
balic
19:03 26.04.2014.

Evo ja mislim da vecina od vas ovdje nije ni blizu Vukovara a ne da je bila u njemu... ne pricajte nesto sto ne znate,pa i mi u Osijeku znamo sto se radi u toj kasemi od Jokera.. droga se prevrce na veliko ,il zasto mislite policija dezura po cijele dane samo par metara od tih lokaliteta gdje je jedan srpski do drugog.. Ovo je bio obracun dvaju rivalitet bandi ,kakve u i c.. sve su to iste nacionalnosti ,i oni koji su sjedili i oni koji su uletili ,kakvi navijaci i bakraci i ovaj novinar ne zna istinu da pise.. na zidu pri ulasku vam se vidi gdje je tako nedugo ispaljen metak ,ajde dosta je cviljenja,opet jadni ugrozeni srbi a oni se medjusobno mlate..

VL
KN
knezica
19:15 26.04.2014.

Srbi, osokoljeni potezima svih hrvatskih vlada do sada, rade sranja i provociraju iz dana u dan... Neumorno, provociraju do bola, do točke usijanja... Njihovom bezobrazluku i drskosti nema kraja. Zato se ovakve stvari mogu uvijek očekivati, čak i veći neredi. To se zna, to smo učili u svim školama u kojima smo bili, to je povijest koja se ponavlja.

VL
UK
ukuriku
20:31 26.04.2014.

Vidite u kojem smjeru ide rasprava a sve jer je autor ovog uradka neprofesionalac i prenio laži izvjesne Jovanke, užas.

VL
UK
ukuriku
20:24 26.04.2014.

Odite na stranicu MUPa i vidjet će te kaoo je POLICIJA izvjestila o ovom događaju. Naslov i tekst je katastrfalan iunosi nove nemire i navješta nove događaje. Sramota rečeno jednom riječi. Policija je rekla o događaju: Maja Marijana Barbarić iz iz Odjela za odnose s javnošću PU vukovarsko-srijemske potvrdila je kako je riječ o sukobu navijačkih skupina, a u Vukovaru se neslužbeno doznaje da su se u kafiću Jocker, u kojemu se okupljaju vukovarski navijači srbijanskih klubova, potukli navijači hrvatskih i srbijanskih klubova. Policija je privela šest sudionika tučnjave od kojih je petero ozlijeđeno te su upućeni u vukovarsku bolnicu, navela je Barbarić. Doznaje se kako je oko podneva u kafić uletjelo desetak osoba koje su se, nakon svađe, potukle s gostima u kafiću. Za vas je vjerodostojnije što kaže nekakva Jovanka nego što kaže HRVATSKA POLICIJA.

VL
ST
stjepanovic
19:37 26.04.2014.

Sad ispade mirni srbi sjedili nevini I odjednom razulareni hrvati nicim izazvani skocise na goloruke sugradjane .Ja bi rekao..svi hrvati u jednoj drzavi kose ne osjeca tako nek ponese svoje Pismo ..preko granice...tamo ce znati procitati njihove zahtjeve

VL
UK
ukuriku
20:12 26.04.2014.

Govorili dejana, ja imam drugačiju informaciju,ante mi javlja jedan je izletio i vikao gdje ste ustaše, što je istina imate li vi informaciju točnu ili radite ovak kak vam padne na pamet, a Hrvata je uvijek najlakše optuživati i to u Republici Hrvatskoj.

VL
JU
JureFr
20:40 26.04.2014.

Koje god to napravio svaka mu cast

VL
HR
hrvatska91
21:26 26.04.2014.

I ? Jesu se oglasili već Pupovac, Milanović, Josipović, Pusići, Teršelićke, Frljići i ostali "dežurni anti-hrvati" i ispričali Stanimiroviću i cijeloj srpskoj manjini ? Jel aktivirao Ostojić specijalce da počnu hapšenja Hrvata po Vukovaru? I kad će netko od vladajućih u Beograd ispričati se Nikoliću i Vučiću za ovaj - nemili događaj ?

VL
SW
swic
21:46 26.04.2014.

Kada budu zivili u Vukovaru i cijenili ga kao svoj grad ?onda ce bit ravnopravni inace im batine ne ginu od onih koi su propatili u svom gradu .

VL
SW
swic
18:29 26.04.2014.

A stasu ocekivali poklone ?

VL
Avatar vitez
vitez
19:47 26.04.2014.

Ovo je rezultat izdajničke politike hrvatskih političara koji se ljube sa četničkim vojvodom Nikolićem i huškačem Vučićem, sa takvim političarima u narodu počinje kuhati, kada političari nemaju ponosa narod svojim jezikom progovara, kada policija štiti četničke kokarde u Borovo Selu, onda je ovo reakcija, kada u Vukovaru Srbi mogu imati zasebne škole...

VL
Avatar vitez
vitez
19:49 26.04.2014.

Hrvati su naručili Cedevitu i Srbi su ih napali radi poraza u Beogradu

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.