Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPALA I POLICIJA

Više od pet sati vozili se u krcatom busu: Putnici su se svađali, bilo je nelagodno

Zadar: Nakon drugog odbijanja povečanja plaća vozači Liburnije u štrajku
Dino Stanin/PIXSELL
23.12.2020.
u 22:04

Iz zadarske policije potvrdili su da je utvrđeno kršenje epidemioloških mjera

Putnici autobusne linije koja je iz Zagreba putovala prema Šibeniku jučer su proveli više od pet sati u krcatom autobusu. Policija je na dojavu građana reagirala te je u Zadru zaustavila autobus, ali je on, nakon što je utvrđeno kršenje mjera, nastavio dalje prema Šibeniku.

- Vožnja je trajala pet i pol sati, a policiju su zvali putnici. Policija je tek u Zadru ušla u autobus, prebrojala putnike i izašla. Putnici su se cijelim putem svađali i sve skupa bilo je dosta nelagodno, a vožnja do Šibenika trajala je oko 5 ipo sati – ispričali su putnici, piše Šibenik IN.

Iz zadarske policije potvrdili su da je utvrđeno kršenje epidemioloških mjera

- Policijski službenici su jučer temeljem dojave na Autobusnom kolodvoru u Zadru, oko 20.45 sati u autobusu prijevozničke tvrtke koji je putovao iz Zagreba prema Šibeniku zatekli veći boj putnika od dozvoljenog, a sukladno važećim epidemiološkim mjerama. O svemu utvrđenom će se proslijediti izvješće prema nadležnom Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture – kazali su iz PU zadarske.

Prijevoznik se još nije oglasio o ovom slučaju.

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

UU
uhljeb u holdingu
23:56 23.12.2020.

To kao u filmu "Ko to tamo peva", još samo fale oni cigoši s harmonikom.

AW
Awakening2020
22:44 23.12.2020.

Predobro ! Hahahahahaha

LE
lemy
07:49 24.12.2020.

Da, to je ono kada ima nacionalni stožer nikakav autoritet. Tj. donosi odluke koje se ne provode. Kada bi policajci došli na autobusnu stanicu i izvršili kontrolu (kada nema usranih inspektora) i vozaču kazna 1000 kn na licu mjesta firmi 100 tisuća pa da vidiš kako bi poslali dodatni bus. Ovako tko šljivi blesavu državu, neka troši na liječenje oboljelih od covida 19. Ugledajte se hrvati kako postupaju sa takvima u It, A i D tamo nema mile lale. Firma dok ide tako nek ide, i tako su u minusu. Bozač je samo izvršitelj šefove naredbe iako i on može reći ne. Izvanredne su prilike ako se ne sami čuvamo jadni smo svi. Nije tako samo na tom busu Poreč-Rijeka isto pun krcat bus, dokle tako slijepci jedni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije