Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pakistan

Više od 40 mrtvih i 170 ranjenih u bombaškom napadu

napad pakistan
Reuters
02.07.2010.
u 08:59

Zasad nitko nije preuzeo odgovornost za napade koji su se dogodili istodobno na ulazu i u podrumu džamije.

Poginule su najmanje 42 osobe, a više od 170 ih je ozlijeđeno u tri gotovo istodobna bombaška napada na muslimansko svetište u istočnome pakistanskom gradu Lahoru, prenosi BBC.

Sufijsko svetište Data Dabar godišnje obiđe više stotina tisuća vjernika.

Jedan od napadača aktivirao je pojas s eksplozivom na ulazu u hram, dok su se druga dva napada dogodila u podrumu džamije, gdje su se ljudi pripremali za molitvu. Zasad nitko nije preuzeo odgovornost za napad.

Komentara 30

OB
-obrisani-
19:03 02.07.2010.

Mozda I stoje strani agenti, ali je budala-izvodjac islamski fundamentalist. Rizice, ja cijenim tvoje napore na obrani islama, ali dozu objektivnosti bi morao imati. Samodetoniranje je vrlo ruzan nacin borbe za vlastita ubjedjenja, pogotovo kad stradaju neduzni civili. A ako i djeca stradaju, onda je neoprostivo.

OB
-obrisani-
19:06 02.07.2010.

rea, ne petljaj cioniste, imaju i oni dosta putra na glavi, osim jarmulki

OB
-obrisani-
19:36 02.07.2010.

Odlicno, onda te pojedince i/ ili grupe treba adekvatno i osuditi. A ne drzati teoloska predavanja bilo koje vrste. Takvo mentalno silovanje samo izaziva odbojne reakcije. Onaj tko hoce edukaciju glede religije, ovdje nije na pravom mjestu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije