Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMIL TEDESCHI

Više nego ikad vidi se dramatična razlika između graditelja i rušitelja

14.08.2022.
u 20:37

Način i sadržaj kakav je uveo predsjednik Republike potpuno je neprimjeren i poguban za društvo. Posebno bih izdvojio tezu da je Vlada otela Todoriću Agrokor. Upravo suprotno, Todorić je od Vlade zatražio primjenu zakona, jer Agrokor više nije bio u stanju servisirati nagomilane dugove

Komentara 45

EB
Em-Be.123
21:21 14.08.2022.

Strašno je to trideset godina nakon tzv. "privatizacije" u kojoj su neki, a među njima on i njegov otac, bili itekako privilegirani, i potkoženi novcem koji nije njihov, slušati mudrolije ovakvog tipa. To što je napravio dotični "poduzetnik" mogao je napraviti bilo tko u ovoj državi. Koje je to poduzetništvo uvoziti proizvode stranih brendova, uz, naravno, obilatu zaštitu države, zatim prodavati na mjestima gdje će se ti proizvodi sigurno prodati uz enormnu "maržu", i zatim skupljati novac na svojem računu. Ma, što si ti Tedeschi napravio za ovu zemlju, državu i naciju? Što si proizveo, što izvezao? Ništa, osim bijedne Cedevite, zubnih pasta, i sličnih piz..rija, koji su se već odavno tu proizvodili, i to u susjedne države. Ali, takva je sva "naša" tzv. poduzetnička elita, uništavatelji domaće industrije, domaće proizvodnje, domaćih inovacija, skupljači narodnog novca na svojim gomilama, i prodavači ekonomske magle...

Avatar quo_vadis
quo_vadis
21:08 14.08.2022.

ako je istina ono što se piše o porijeklu njegovog novca.onda je on veliki primjer,lopovske privatizacije 90-ih....

DU
Deleted user
21:28 14.08.2022.

Njegov ćaća je krao Jugoslaviji i s tim novcem u privatizaciji pokupovali sve šta se dalo.. dok su Hrvati svoje novce trošili na šljemove i metke on je samo čekao kad će izbaciti kesu u privatizaciji. Profinjeni kriminalac sa kravatom... Kako nije neugodno takvim ljudima izlaziti u javnost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?