Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKA RASPRAVA
Povratak na članak

Više Amerikanaca glasalo bi za geja nego ateista ili muslimana

Može li homoseksualac postati američki predsjednik? To je pitanje nenadano opet postavljeno u središte tamošnje političke scene nakon što je vrlo utjecajni konzervativni komentator Rush Limbaugh izrazio sumnju da će Amerikanci na čelo zemlje izabrati otvorenog homoseksualca Petea Buttigiega (38).

Komentari 4

DU
Deleted user
10:36 19.02.2020.

Poznati komičar Dave Allen - stariji ga se sigurno sječaju - u jednom je skeču prije nekih 40 godina rekao slijedeće: Seli se Britanac iz zemlje i pitaju ga zašto. Odgovara: "Prije 100 godina su pexdxere osudili na smrt, prijee 50 godina na kaznu zatvora, prije 10 godina na novčane kazne, danas im se ništa ne dogodi, a ja se selim prije nego biti pexdxer postane obavezno!" Pazite: to je rekao prije 40 godina!!!!! Pametnome dosta!

VL
Avatar Balcanicus
Balcanicus
04:33 19.02.2020.

Glupost, čovjek nije rekao ništa loše. Američki su izbori komplicirani, točno se zna gdje trebate pobijediti da bi postali predsjednik. California je nebitna, tamo će uvijek pobijediti demokrate i ne možete ništa promijeniti. Texas je republikanski. Izbori se dobijaju uu tzv. swing states, državama gde mogu dobiti i jedni i drugi. nema ih puno. To za gays , ateiste i muslimane je točno. Gay koji je kršćanin ili židov je bolji nego ateista ili musliman, tako razmišlja najveći dio Amerike.

VL
OR
orao10
23:18 18.02.2020.

Nema sanse da pedwr postane predsjednik USA

VL
Avatar kozorog
kozorog
08:00 19.02.2020.

vrijeme kad ne možeš slobodno izraziti svoj stav, negodovanje prema određenim pojavama u društvu, bez da te ne napadaju i vrijeđaju, je opasno vrijeme. ovo podilaženje jednom dijelu društva, koje, budimo realni, kontrolira medije, koji onda i za njih pišu i 'reklamiraju ih', ta opasna politička i ina korektnost, će ovaj zapadni svijet dovesti do razornih procesa, slabljenja na svim razinama. otkako je važnije na vodećim položajima imati ženu, bilo kakvu, a manje važna stručnost i poznavanje materije, iskustvo, ili imati afroamerikanca na čelu pentagona nego nekog više sposobnog i dokazanog, samo kako bi se dopali medijskom mainstreamu, u zapadnom svijetu dolazi do sve većih problema, potresa. kad vam crnci čine 80% zločina, dobro je imati na press konferenciji nekog tamnoputog šefa policije, to ne izaziva žestoku reakciju kao kad imate bijelca šerifa koji brani policajca bijelca koji je na dužnosti ustrijelio crnca koji je oružjem prijetio... ako je bitnija forma nego sadržaj, onda počnimo čitati bibliju, i početi vjerovati u sudnji dan. u režiji čovjeka. jer čovjek je bog. on se tako ponaša prema svima. ateisti su samo jedna politička stranka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.