Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP u virovitici
Povratak na članak

Virovitički SDP: Stečaj u KIO Keramici neće riješiti probleme

U slučaju KIO Keramike zakazao je cijeli sustav, smatra Nada Čavlović Smiljanec iz virovitičkog SDP-a.

Komentari 5

Avatar seneka
seneka
18:03 09.11.2011.

Neka Jaca odriješi kesu,pa ćemo glasovati za njiha. Al u q.

VL
UD
udrimuski
19:32 09.11.2011.

Ne treba mijenjati zakone, samo ih treba provoditi, uostalom pogledajte nam županiju, kako i po kojem principu se zapošljava i kako se napreduje. kakvo je tek stanje u svem ostalom onda... nažalost ONI napreduju a mi ostali u rikverc i to dobrih 30 godina. Ma šta više da pišem, gade mi se svi! neznam jel više ovi što kradu ili više ovi što znaju a šute!

VL
ČE
četvrti
22:57 09.11.2011.

Čekajte, je li to ono poduzeće u kojemu je partijaš Kotromanović primao novac, a da nije ništa radio?

VL
TI
tihomir17
14:28 10.11.2011.

U pravu je SDP treba glasovati za njih, također i za Friščićev HSS koji je u Virovitici, Osijeku, Đakovu u cijeloj Podravini i Baranji, manje seljačke stranke kao što je HDSS (Hrvatska demokratska seljačka stranka ) ne znače ništa.

VL
PA
pazistečaj
20:24 11.11.2011.

Nova teorija je da su ovi prosvjedi u režiji bivšeg direktora loji će biti novi gazda , a B.. i B.... ponovo preuzimaju proizvodnju, ostali bi podjelili funkcije već prema zaslugama. Svašta se može čutiu gradu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.