Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan tajming

Vinogradska traži ravnatelja dok je Zovak doma zbog koronavirusa

Vinogradska bolnica
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
1/3
09.04.2020.
u 09:25

Kandidati, prema pravilima koja stoje u natječaju, trebaju tražene uvjete poslati na adresu bolnice u Vinogradskoj kroz 15 dana od objave, a potom će kroz narednih 45 dana dobiti pisanu obavijest o izboru

Upravno vijeće KBC-a Sestre milosrdnice raspisalo je jučer javni natječaj za ravnatelja te bolnice. Natječaj je objavljen na web stranici te bolnice koju inače vodi prof.dr.sc. Mario Zovak koji je od petka na kućnom liječenju nakon što mu je potvrđen koronavirus.

Svega dva radna dana nakon njegova odlaska radi koronavirusa Upravno vijeće objavilo je natječaj za novog ravnatelja koji mora ispunjavati niz manje više standardnih uvjeta. U svakom slučaju neobičan tajming ovakve odluke usred epidemije koronavirusa, a i jer mandat aktualnom ravnatelju istječe za par mjeseci.

Kandidati, prema pravilima koja stoje u natječaju, trebaju tražene uvjete poslati na adresu bolnice u Vinogradskoj kroz 15 dana od objave, a potom će kroz narednih 45 dana dobiti pisanu obavijest o izboru.

Video: Ministar Beroš: 'Nemamo lijeka, niti cjepivo, molim vas ponašajte se odgovorno!'

Komentara 7

PU
paul-umpe
17:25 09.04.2020.

Zovak je veliko zlo.Koliko je on pacijenata unistio to samo Bog zna.

VI
Vioelo
10:50 09.04.2020.

Što je s kaznenom prijavom protiv Zovaka jer nije poštovao samoizolaciju i zarazio pola bolnice ?

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
18:10 09.04.2020.

Tako je to kad politika razj... bolnicu. Isto i na Srebrnjaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije