Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Zovak

Ravnatelj KBC-a Sestre Milosrdnice ima koronavirus: To mi je četvrto testiranje

25.04.2017., Zagreb - Obiljezavanje 70 godina osnutka Klinike za ginekologiju i porodnistvo u KBC Sestre milosrdnice. Ravnatelj KBC Sestre milosrdnice Mario Zovak.  Photo: Igor Soban/PIXSELL
03.04.2020.
u 13:12

Ali pozitivna stvar toga je što, uz malo sreće i s obzirom na to da sam dobrog zdravlja, ako ne dobijem teže simptome, za 14 dana se vraćam s potpunim imunitetom na posao - uz smijeh najavljuje oboljeli doktor

Četvrta "sreća" - našalio se prof. Mario Zovak, ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice, na vijest da je pozitivan na koronavirus. - Potvrđeno mi je sinoć da sam pozitivan. To mi je četvrto testiranje, testirao sam se prethodno i u petak i u nedjelju i testovi su bili negativni, a ovaj najnoviji pozitivan - kazao je prof. Zovak. 

No, liječnici moraju operirati i kardiološke probleme, a ni rak ne prestaje zbog koronavirusa, tako da su svakodnevno u doticaju s većim brojem pacijenata. Zbog toga u Vinogradskoj funkcioniraju timovi A i B koji se izmjenjuju svakih 14 dana, a to si mogu dozvoliti zato što su odgodili sve hladne slučajeve. No ravnatelj Zovak konstantno je tamo i zato se, u dogovoru s epidemiolozima, on svakih nekoliko dana testira. 

- Ali pozitivna stvar toga je što, uz malo sreće i s obzirom na to da sam dobrog zdravlja, ako ne dobijem teže simptome, za 14 dana se vraćam s potpunim imunitetom na posao - uz smijeh najavljuje oboljeli doktor. 

Video: Na drive-in testiranje na koronavirus možete doći automobilom, taksijem, pa čak i pješke

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
13:26 03.04.2020.

Znači testira se dok se bude pozitivan...

DU
Deleted user
13:28 03.04.2020.

Ove testove kupili na eBay-u

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
13:23 03.04.2020.

Hadezeovci ponavljaju testiranje dok ne budu pozitivni, a suđenja im se ponavljaju dok ih se ne oslobodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije