Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putem janaf d.d.

Vinkovačka Tehnička škola dobila još jednu vrijednu donaciju računala

računalo
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
20.11.2014.
u 16:00

Riječ je o četiri računala pa učenici više neće morati dijeliti isto računalo, već će svako imati svoje

Vinkovačka Tehnička škola Ruđera Boškovića dobila je, nakon one od Europskog revizijskog suda koji provodi reviziju financija EU, od kojega je dobila donaciju od 19 prijenosnih računala, tri profesionalna servera i 15 flatscreen monitora, još jednu vrijednu donaciju, ovaj put od tvrtke Janaf d.d.

Riječ je o četiri računala pa učenici više neće morati dijeliti isto računalo, već će svatko imati svoje.

– Stigla nam je vrijedna donacija od Janafa, četiri računala sa 19-inčnim monitorima. Ovo nije jedina donacija, obećali su nam u Janafu i kada oni budu obnavljali svoja sredstava, dio računala će opet doći u našu školu. Ovom donacijom opremili smo kompletnu učionicu u kojoj učenici samostalno projektiraju određene dijelove zupčanika te neke sastavne dijelove motora u programu Catia.

Procesori i kvaliteta ovih računala zadovoljavaju potrebe programa. Uputili smo projektni zadatak  Janafu da nam odobri opremanje učionice, s čime su se oni složili jer su vidjeli da je to interes kako škole, tako i njih  te da će ta računala koja su njima amortizirana, nama pomoći u radu  – kazao je ravnatelj Mate Vukušić.

 >>Donacija za opremanje kontejnerske ambulante u Gunji

>>DM donirao OŠ Antuna Baurea iz Vukovara: Nagrada za trud i ekološku osviještenost

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije