Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100.000 kuna

Donacija za opremanje kontejnerske ambulante u Gunji

Gunja,donacija
Foto: Branimir Bradarić
1/2
20.11.2014.
u 14:43

Prema najavi donirana sredstva namjenski će se koristiti za medicinsku i ne-medicinsku opremu kako bi se osiguralo potpuno i nesmetano funkcioniranje ambulantnog kontejnera.

Kompanija Sandoz Hrvatska donirala je danas Dom zdravlja Županja s 100.000 kuna. Sredstva su namijenjena za opremanje privremenog ambulantnog kontejnera čija je svrha zamijeniti poplavom potopljenu ambulantu u Gunji.

Prema najavi donirana sredstva namjenski će se koristiti za medicinsku i ne-medicinsku opremu kako bi se osiguralo potpuno i nesmetano funkcioniranje ambulantnog kontejnera. Nakon obnove same ambulante, donirana oprema će iz kontejnera biti prebačena u ambulantu kako bi nastavila služiti stanovnicima tog područja.

– Ova donacija ima veliku materijalnu vrijednost, a njezina simbolička vrijednost istovremeno je neprocjenjiva jer predstavlja veliki korak u normalizaciji života u Gunji. Ova pomoć konkretan je doprinos i podizanju  svijesti o problemima i posljedicama s kojima se ovo područje susreće i mjesecima nakon katastrofe koja ga je zahvatila, rekla je ravnateljica Doma zdravlja Županja Luca Lešić. Vrijednu donaciju Domu zdravlja predao je direktor Sandoz Hrvatska Igor Haralović ističući da je ponosan što može reći da su zaposlenici ove tvrtke u više navrata i na više različitih načina pomagali stanovnicima ovog kraja.

- Opremanjem ove ordinacije htjeli smo otići korak dalje kako bi pomogli da se normalan život što prije vrati u Gunju , rekao je Haralović. Ova kompanija je u lipnju ove godine već izvršila donaciju čija je svrha bila pomoć poplavljenim područjima. Domu zdravlja Županja tom su prilikom donirana sredstva koja su uložena u pružanje neophodne, kvalitetne medicinske skrbi ljudima u Gunji.

>>HEP poplavljenim područjima županjske Posavine donirao oko šest milijuna kuna

>>Kukočeva inicijativa: Skupili 50.000 $ i 200.000 kn za obitelji u Gunji

Komentara 1

DO
dobrodosliMV
17:36 20.11.2014.

Trebali su pozvati Josipovica da im on to uruci ionako ga se zadnje vrijeme gura svugdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije