Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera končar

Vinka Cetinski izašla iz pritvora, dočekali je suprug i sinovi

vinka cetinski (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
06.05.2011.
u 13:54

Određena je mjera opreza zabrane uspostavljanja kontakta i razgovora, i izravnim obraćanjem i obraćanjem posredstvom treće osobe, u odnosu na svjedoke koji će se ispitati u daljnjem tijeku istrage

Rješenjem istražnog suca Županijskog suda u Puli Vinki Cetinski, prvookrivljenoj u aferi o kupoprodaji zemljišta u Istri, danas je ukinut pritvor te je poslijepodnevnim satimapuštena na slobodu. Po izlasku iz pritvora dočekala ju je obitelj.

Pritvor je ukinut i drugookrivljenome Martinu Sorgi.

Podsjetimo, V. Cetinski sumnjiči se za malverzacije zemljištem u Istri te štetu od 35 milijuna kuna nanesenu Danku Končaru. U pritvoru je od početka travnja.

– Određena je mjera opreza zabrane uspostavljanja kontakta i razgovora, i izravnim obraćanjem i obraćanjem posredstvom treće osobe, u odnosu na svjedoke koji će se ispitati u daljnjem tijeku istrage, priopćili su iz pulskog Županijskog suda.

>>Vinka Cetinski mogla bi uskoro izići iz pritvora

 S druge strane, pritvor je produljen Borisu Sorgi i odvjetniku Željanu Hrvatinu.

Ključne riječi

Komentara 31

PI
prava istina
14:49 06.05.2011.

Ok, ajte sin je intervenirao i neka je. No, za vjerovati je da je zapravo posrijedi nagodba i da će se situacija okrenuti i da će Danko Končar sada imati malo više problema u dokazivanju od kuda mu sve to bogatstvo a to itekako Cetinskica zna. Ajde, neka, pritvor ne mijenja situaciju nego samo pobuđuje osvetu a to je dobro. Toni, čuvaj mamu, svaka čast da si uz nju ti kao i brat i suprug. Sad udrite u tog megalomana Končara i sredite ga.

OB
-obrisani-
15:34 06.05.2011.

Umjesto da je u pritvoru dok ne ispitaju svjedoke,oni je puste van... Onda se cudimo,nema dokaza,nema muljaze ,nema lopovluka... Pojeo Vuk Magare. I onda ona trazi odstetu za svaki provedni dan u pritvoru.. Opet nase sudstvo i pravosudje za........................li...

DI
dr-ivek
14:46 06.05.2011.

Odlično. Možda da joj isplatimo i kakvu odštetu zbog duševnih boli. Mislim da bi to bilo pravedna stvar za napraviti. Tko zna kakve je strahote proživljavala u pritvoru namjenjenom estradnim zvijezdicama i političarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije