Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanari evakuirani

Vinež: požar stambene zgrade

požar u rijeci, vatrogasci
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
18.01.2016.
u 10:32

Stanari su na vrijeme evakuirani pa osim jednoga, koji je zbog udisanja dima odvezen u bolnicu, nisu ozlijeđeni

U nedjelju kasno navečer u stambenoj zgradi u Vinežu kod Labina izbio je požar, koji su vatrogasci lokalizirali u ponedjeljak rano ujutro, a stanari su na vrijeme evakuirani pa osim jednoga, koji je zbog udisanja dima odvezen u bolnicu, nisu ozlijeđeni.

Požar stambene zgrade u ulici Vinež 178 izbio je oko pola sata prije ponoći, lokaliziran je jutros u četiri sata i gašenje još traje. Vatrogascima su tijekom noći u gašenju pomagali mještani. Prema prvim informacijama izgorjelo je pet od ukupno osam stanova zgrade, premda su gotovo svi stanovi zahvaćeni požarom, izvijestila je jutros istarska policija.

– Svi su stanari na vrijeme evakuirani, jedino je jedan od njih zbog udisanja velike koncentracije dima prevezen u pulsku Opću bolnicu i nalazi se na promatranju – izvijestila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Neslužbeno se doznaje kako je požarom zahvaćen krov i drugi kat zgrade te stropovi prvoga kata. Uzrok požara utvrdit će se očevidom, koji može početi tek kad bude u potpunosti ugašen.

>> Požar u krugu Đure Đakovića, srećom, prošao bez ozlijeđenih

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije