Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vilim Ribić:
Povratak na članak

'Ministrica Šikić ne razumije problematiku resora na čijem se čelu nalazi, nek se suzdrži od izjava'

Vilim Ribić oštro je iskrtizirao ministricu zbog izjave da nakon donošenja novog zakona o plaćama u javnoj upravi više neće biti potrebni kolektivni ugovori

Komentari 5

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:36 20.02.2016.

Ovih sindikalaca mi je vec dosta.... Ne vjerujen da nema drugih koji mogu obavljati te poslove nego gledamo I slusamo iste njuške već desetljećims.... kao Stazića u saboru

VL
KA
kajinx
17:49 19.02.2016.

Ribiću, ne sjećam se da si ikada kritizirao izumioce Plana 21. Nas ne zanima tvoje mišljenje. Get a job!

VL
DD
ddh
16:45 19.02.2016.

Sve sindikate treba raspustiti ili zabraniti, jer ovakvi kakvi jesu, ti sindikati su postali privatne pecenjare raznih Ribica i inih koji kao i svi drugi paraziti zive na grbaci onih koji rade, i koji sprecavaju bilo kakvo ozdravljenje drzave. Sindikati bi mogli slobodno u utrku sa prostakom Milanovicem i njegovom prostackom partijom, u utrku tko ce vise nastetiti Hrvatskoj. I to bi onda vjerojatno bila jedna mrtva trka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.