Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MANDAT

Ribić jednoglasno ponovno izabran za predsjednika Matice hrvatskih sindikata

Vilim Ribić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
05.03.2016.
u 17:31

Funkciju predsjednika Vertikale obrazovanja preuzeo je Branimir Mihalinec

Vilim Ribić jednoglasno je izabran za predsjednika Matice hrvatskih sindikata u još jednom mandatu, priopćilo je danas tajništvo te organizacije. Ribić je dobio jednoglasnu podršku od 49 glasova.

Osim za predsjednika, danas su održani i izbori za članove Nadzornog odbora i Članskog vijeća. Na mandat od tri godine u Nadzorni odbor izabrani su Želimir Dulčić iz Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja, Jere Bilan iz Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske, Mario Zajec iz Općeg sindikata MUP-a, Ljiljana Sambol iz Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara - medicinskih tehničara i Ariana Bogner Boroš iz Sindikata hrvatskih učitelja. U Člansko vijeće Matice izabrani su Heli Hajdić Nikolić (NSZVO), Tomislav Teri (OS MUP-a), Zoran Šinjak (HSSMS-MT), Aleksandar Lukadinović (SHU) i Sonja Šimić iz Nezavisnog sindikata knjižničara Hrvatske.

Obavljena je i redovna rotacija čelnika Vertikale obrazovanja, a funkciju predsjednika preuzeo je Branimir Mihalinec, predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske.

>> Ribić: Orešković je iz kompromitirane farmaceutske industrije, bojim se da su mu važniji bankari

Komentara 5

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
19:40 05.03.2016.

Hm, a taman sam mislio da su mi prekinuli zimski san. Znači, još četiri godine ničega. Hrrrrrr, Hrrrr

DO
doktorica
17:45 05.03.2016.

kome oni trebaju?!

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
19:57 05.03.2016.

meni stvar no nije jasno da su domicilni Hrvati toliki krelci.....ili udba ne pošta nikog drugog a nitko niš ne kuži jer su ....krelci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije