Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGE
Povratak na članak

Vilajtović: Blaž Curić neće iza rešetaka jer je već odslužio zatvorsku kaznu

Uskok Curića sumnjiči da je Franji Vargi, osumnjičenom za izradu lažnih SMS-ova među ostalima i za Zdravka Mamića, dojavio da će biti uhićen te da uništi dokaze

Komentari 3

DU
Deleted user
09:55 15.02.2019.

To je prasina u oci puku osiromasenom ..blokiranima i siromasnima.. ...nakradu se puno onda pricaju price..

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:16 15.02.2019.

Djelo navodi da u vrhu vlasti i policije postoje osobe koje pomažu kriminalcima i to organizirano u zločinačkoj skupini. Kada ih se uhiti tada ne surađuju s istragom i izruguju se policiji i istražiteljima, jer se nadaju podršci ostalih članova organizirane kriminalne skupine povezane s vrhovima policijske i pravosudne vlasti. To nisu ustaše i partizani, to su kriminalci koji su potpuno svjesni što rade. Zanima ih samo organizirana pljačka ove države. I to im izvrsno ide od ruke. U stanju su napraviti i zakone i javne natječaje gdje jedino oni dobivaju. Bude li ih se eliminiralo, smanjit će se odmah iseljavanje, jer teško je gledati toliko, ali toliko organiziranog kriminala oko nas. Koji uništava našu mladost, obitelji i tjera ljude iz države.

VL
MI
misho32
10:55 15.02.2019.

čim se vi bavite i zaluđujete izmanipulirani narod ,što je u tom postupku uoće sporno dajte objasnite narodu .Vjerojatno je taj Varga skinuo stvarne SMSporuke, što je kažnjivio i progoni se čovjek koji ga je obavjestio da se nad njimee radi istragaa. I to su ta stravična kriminalna djela koja ne dozvoljavaju uskoku da se ne bavi pravim kriminalom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.