Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORSKI KOTAR
Povratak na članak

Vikendice na meti migranata: 'Bojimo se, to su organizirane grupe s vodičima koji znaju puteve'

Sve troškove šteta Gorani do sada snose sami. Očekuju pomoć Vlade jer, tvrde, migranata će zasigurno još dugo biti na ovom području.

Komentari 15

KO
Korumpirani
18:09 07.10.2020.

Ma usrana država štiti političke mafijaše štiti migrante ptiti kriminalce,a ako se zaštitiš na neki način tebe budu teretili za prekoračenje ovlasti.Neka uvedu kao kao Ameri da imaš pravo štititi svoje posjed pa bude sve rješeno.

VL
Avatar Burviles
Burviles
18:04 07.10.2020.

a da se vikendaši organiziraju u obrani svoje imovine i života kad država neće !!

VL
AR
Archangel711
18:06 07.10.2020.

Metalna cijev na jakoj opruzi sa poteznom žicom u visini glave pa nek uđe!

VL
KE
Kendra
18:25 07.10.2020.

Kad neće Država, branit ćemo se sami. Jad i tuga na što smo spali!

VL
IM
Inmerps mod aZ
18:43 07.10.2020.

Doktori i inzenjeri u potrazi za nekretninama

VL
Avatar KPJ_starinar
KPJ_starinar
19:01 07.10.2020.

I posebno dobro paziti kako migranti usput ne bi negdje izgubili djecu - dogodi li se to - k svemu dolazi još i Maja.

VL
AN
Antiflašist
19:00 07.10.2020.

Ministar Mup nas laze u oci da je granica sigurna a dnevno stotine krimigranata ude i seta po Hr kao po svojoj kuci. Granicna policija je pregazena i Mup ne moze garantirati sigurnost hrvatskih građana. Da su nas ovi vodiliili u domovinskom ratu cetnici bi nas bili pregazili kao plitak potok.

VL
AN
Antiflašist
19:02 07.10.2020.

Pa ova drzava je optuzila onog covjeka kome su 30 njih usli u dvoriste a u kuci trudna zena, on je jednom slomio ruku, naravno krimigranti otisli slobodni a Plenkovica milicja tuzbu covjeku, drugim rjecima zabranjema samoobrana.

VL
BL
Blacknemesis8
11:07 21.10.2020.

Juristi ili pravnici su prvi krivci. Pa, politicari koji usvajaju te zakone. Kakvo Pravo na azil...?! U njemackoj ih nadalje zovu..izbjeglice...a ne migrsnte kao u ostatku europe. I svi zele u njemacku. Slucajnost..?! Ovo je organizirana invazija na europu. A invaziju treba zaustaviti. Ili..?! Najbolji su Trump i Orban. Zid ili zica. I nema prolaza. I onda se cude ako dobivsju glasove. Trump i Orban su samo podljedica. Korumpirane i prljave politike.

VL
LU
Lukeruk
19:40 07.10.2020.

Ne pričati. Pucati.

VL
NE
Neonacionalist
19:07 07.10.2020.

Postoje metode kojima se to može vrlo brzo i efikasno spriječiti ali zašto se to ne radi odnosno zašto država ne štiti svoje građane i njihovu imovinu a koji ih plačaju za to odnosno zašto ne ispunjavaju svoju dužnost paa pitajte to one u vladi počevši od ministra policije do premijera, posebno oni koji su glasali za njih neka ih to pitaju ako im je uopce stalo . Svakako ono što je evidentno je da ova vlast nije u stanju zaštiti granice države kojom upravljaju pa što onda dalje da oni nešto pričaju i mažu nam oči raznim jalovim opravdanjima i izlikama , a drugo ako gospodo niste u stanju raditi svoj posao onda lijepo dajte ostavke i prepustite mjesto drugima koji će to možda znati jer tako bi to trebalo funkcionirati u razvijenim demokratskim društvima ali u ovom našem gdje nitko ne odgovara ni za što odnosno svatko prebacuje odgovornost na drugoga i gdje se grčevito drže za fotelje tj.svoje povlastice i utjecaje koje pak često koriste za razne koruptivne i kriminalne aktivnosti je to naravno iluzorno očkivati .

VL
GE
generacija57
18:53 07.10.2020.

A zaigraju domaći malo bejzbola.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.