Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN NASILNIK

Vikao na ženu pa prema njoj pucao. Ona se spasila bijegom u haustor

Pištolj
Pixabay
12.12.2023.
u 07:50

Osim prijave za pokušaj ubojstva, prijavljen je i za  nasilje u obitelji jer ga se sumnjiči da je od početka prosinca 2022. do 8. prosinca 2023., u stanu u kojem zajedno žive u Zagrebu, ženu učestalo vrijeđao, nazivajući je pogrdnim imenima

Antonio A. (36) sumnjiči se za pokušaj ubojstva i nasilje u obitelji, zbog čega je uhićen, ispitan na policiji i tužiteljstvu, a zatim doveden pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, opasnosti od mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Protiv njega je pokrenuta i istraga, a riječ je o događaju koji se zbio 9. prosinca  u 5.55  na ulici.

Tada se Antonio A. posvađao sa svojom godinu dana mlađom suprugom. U nekom trenutku iz verbalnog  je prešao u fizičko nasilje, odnosno izvadio je pištolj iz kojeg je više puta zapucao prema njoj. Žena je srećom uspjela pobjeći u haustor  stambene zgrade neozlijeđena, a pobjegao je i Antonio A.. Netko je pozvao policiju, u čijem se izvješću navodi da se sve dogodilo ili su oni na mjesto događaja došli u 7.30. Pa su obavili očevid, utvrdili da je Antonio A. pucao u ženu i otišao.

VEZANI ČLANCI: 

Nađen je kasnije u istom kvartu i uhićen.  Osim prijave za pokušaj ubojstva, prijavljen je i za  nasilje u obitelji jer ga se sumnjiči da je od početka prosinca 2022. do 8. prosinca 2023., u stanu u kojem zajedno žive u Zagrebu, ženu učestalo vrijeđao, nazivajući je pogrdnim imenima.  Srećom žena u pucnjavi nije ozlijeđena. Policija je pak priopćila  da su zbog ispaljenih hitaca  oštećeni VW Passat, pločica na donjem dijelu fasade i okvir vrata.  Nisu priopćili kolika je šteta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije