Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKO NASILJE

Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Nasred ulice u Dubravi nekoliko puta pucao u ženu

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
10.12.2023.
u 13:48

U incidentu nije bilo ozlijeđenih osoba, dok su uslijed ispaljenih hitaca oštećeni osobni automobil marke VW Passat, pločica na donjem dijelu fasade i okvir vrata.

Zagrebačka policija izvijestila je o dovršenom kriminalističkom istraživanju u slučaju obiteljskog nasilja u zagrebačkoj Dubravi

- U subotu, 9. prosinca, oko 7:30 nakon zaprimljene dojave o verbalnom sukobu 35-godišnjakinje i 36-godišnjaka, policijski službenici su poduzetim mjerama i radnjama te obavljenim razgovorima i kroz provedeni očevid utvrdili da je istog dana, ranije, u Dubravi, na ulici 36-godišnjak u smjeru 35-godišnje članice obitelji iz vatrenog oružja ispalio nekoliko hitaca - javlja zagrebačka policija.

Osumnjičeni je potom bio nedostupan policiji, no brzo je uhićen u istome kvartu. Nakon toga je nad njim provedeno kriminalističko izdraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela "Nasilje u obitelji" i "Ubojstvo". Zatim je predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podneseno nadležnom državnom odvjetništvu, dodaje policija.

U incidentu nije bilo ozlijeđenih osoba, dok su uslijed ispaljenih hitaca oštećeni osobni automobil marke VW Passat, pločica na donjem dijelu fasade i okvir vrata.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Policija dovodi Bad Blue Boyse na sud u Ateni

Komentara 7

Avatar Castro
Castro
14:11 10.12.2023.

Smjestiti ga pet godina u zatvor.

BO
BoljiSvijet
14:42 10.12.2023.

A što je sad??..ma gdje su Irci, Dublinovci od 2 prije dva tjedna...haaalooo puca se u Dubravi,ne u Dublinu...I to puca naš Hrvat iz Janjeva po ulici...ne,nisu imigranti!..oni ni nemaju pojma kako od od onog hotela Porina doći do Dubrave...sadd vas nema..isto kao ni kad su u Aninoj ul. u Rudešu bacali kriminalci svojem pajdašu bombu..koje malo žešće povlaćenje..a da je pucano u 2000 km dalje od Zg odmah bi vas 50-tak srušilo portal VL tvrdeći da znate u dlaku da je to imigrant islamske vjeroispovijesti a ne neki psiho iz Slovačke ..sad šutite ko p...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije