Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dao petama vjetra

"Vikala sam iz straha, a on se još više uplašio pa pobjegao"

pljavcka
31.03.2010.
u 16:13

Jučer sam bila u policiji gdje su mi pokazali više fotografija, valjda onih što pljačkaju trgovine, i prepoznala sam napadača, kaže hrabra djelatnica.

Hrabra djelatnica pekarnice i zalogajnice Maki u Reljkovićevoj bb u središtu Vinkovaca, udaljenoj svega dvjestotinjak metara od sjedišta PU vukovarsko-srijemske, u utorak navečer drekom je otjerala razbojnika naoružanog nožem. Nakon neugodnog iskustva i, po vlastitom priznanju, neprospavane noći ostala je dovoljno pribrana pa je nesuđenog pljačkaša, koji je u strahu dao petama vjetra, kasnije čak i identificirala u policijskoj kartoteci.

Bježao prema policiji

- Bila su prošla 22 sata kada je ušao muškarac i dreknuo: “Daj pare!”. Rekla sam mu da ne dam novac jer ja ovdje pošteno radim i za sve odgovaram svom vlasniku. Na to je on još jače dreknuo da mu dam novac i krenuo s nožem prema meni i opsovao mi majku. Uhvatio me za ruku, ali ja sam mu se otrgnula i počela vikati na sav glas. Uplašila sam se pa sam zato vikala, ali se on, čini mi se, još i više uplašio pa je pobjegao van i otrčao prema zgradi policijske uprave. Dalje nisam gledala kamo je bježao jer mi je bilo najvažnije što prije pozvati policiju - govori 47-godišnja A. M. smatrajući kako nije ni pokazala neku posebnu hrabrost.

Bio u odori poduzeća

Skromna djelatnica kaže da su joj još pred očima slike susreta s naoružanim razbojnikom. Zbog njega je, kaže, imala nemirnu noć i još je uvijek u šoku.

- Jučer sam bila u policiji gdje su mi pokazali više fotografija, valjda onih što pljačkaju trgovine, i prepoznala sam napadača. Mlađi je to čovjek, ima oko 35 godina, bio je u odori jednog poduzeća i po tome sam ga zapamtila. Nadam se da će ga što prije uhvatiti - kaže hrabra djelatnica.

Glasnogovornik Policijske uprave Krunoslav Žgela rekao je da policija pokušava ući u trag drskom pljačkašu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije