Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevec na Sutli
Povratak na članak

Vijećnik HNS-a svojim je glasom ‘minirao’ proračun

Ako se proračun ne usvoji do 31. prosinca, po scenariju Tuhlja od prošle godine, i Kraljevčane iduće godine očekuju novi lokalni izbori i trošak od stotinjak tisuća kuna

Komentari 3

VI
vidala
14:54 05.12.2014.

kaj vam nije jasno - ukinite takve općine i i mate 10 km asfaltiranih cesi godišnje - pa bile one i do kljeti

VL
VE
vezana
20:52 06.12.2014.

Ukoliko trošite 33% od proračuna na plaće mi razne letrugije...pa ste vi normalni!!!! Odmah vas ukinuti i proglasiti mjesnim odborom, nisu karave za bedake, a bome ni politike za fićfirićeke. kako načelnicu nije sram pored tolikih troškova da se bori za tobožnji proračun za 2015...pa bori se za svoju i druge plaće. Jeste jadni Bog vam pomogao.

VL
ZA
Zagorskih
13:50 10.12.2014.

ma na kraju bude sve OK jer ga budu pritisnuli, i on i zena rade u drzavnoj firmi, ali da opcina nema uvjete ni da bude mjesna zajednica to stoji, zamjenik nacelnika iz redova umirovljenika prima preko 3000 kn mjesecno,o, nacelnica je profesionalka sa preko 9000, procelnica ima preko 6000, da, procelnicaima likovnu akademiju ali to nije bitno, vazno je da ima dobro zaleđe Pazite, samo za povecanje troskova placa su sva dijeca mogla imati besplatne knjige za skolu....ma ovo je sve maskembal!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.