Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLITSKO VIJEĆE
Povratak na članak

Vijećnici prihvatili Kerumov rekordan proračun od 1,13 milijardi kuna

Gradonačelnik Željko Kerum najavio je kako će se promijneiti GUP početkom sljedeće godine kako bi se omogućila ulaganja investitora temeljem kojih je i planiran proračun.

Komentari 4

BT
bili-tartuf
17:49 18.12.2009.

Bravo Kerum, ..pod Hitno !!... nam je potrebna Nova Hrvatska Stranka !!

VL
JA
japa
15:47 19.12.2009.

Stvarno \"sposoban\" taj Kerum a ovce i dalje bleje jer drugo ni neznaju!

VL
RA
rackizel
09:25 19.12.2009.

Onaj činovnik kojem smetaju novinari na sastanku trebao bi letjeti iz gradske uprave i trebala bi se policija pozabaviti njegovom imovinom. Jer je očito da je jedan od onih kojima smeta što građani mogu prisustvovati sastanku osoba koje su izabrali da im vode grad. Zašto bi bilo kome smetali novinari kad se radi o budućnosti njihovog grada? Osim ako se želi raditi \"ispod žita\".

VL
37
37h1c4l
11:19 19.12.2009.

još će na kraju taj kerum ispasti sposobniji lider nego svi ovi školovani stručnjaci koji nam vode državu :D

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.