Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevec na Sutli
Povratak na članak

Vijećnici HDZ-a traže raspuštanje općinske vlasti - tvrde da se zaboravio donijeti rebalans proračuna za 2014. godinu

U Uredu državne uprave tvrde da je prema dokumentaciji koja im je dostavljena iz Općine, rebalans proračuna za 2014. prihvaćen 20. prosinca, sa šest glasova "za"

Komentari 6

JA
james49
17:55 07.01.2015.

Proračun je lista želja. To je isto kao kad ja razmišljam i zaželim ove godine kupiti novi frižider, a onda na jednom ostanem bez posla, a frižider kupljen. A svi, ZNA SE koje partije članovi, dobili od Vase nalog, da ruše lokalne vlasti ako je to moguće, a kako bi se ponovno dokopali te vlasti. Jer treba nastaviti gdje se stalo.

VL
VE
vezana
17:33 07.01.2015.

Gosn. Hrelja slažem se, treba da stanu krivotvoritelji tako važnog dokumenta kao što je proračun pred lice pravde. No pitanje svih pitanja, koliko je bilo krivotvorenja od strane HDZeja i zašto još uvijek ne čistite pred svojim pragom, jer imate puno posla. HDZ je falsificirao štošta pa su pojedinci u Remetincu, mi smo brutalno pokradeni i zaduženi samo zahvaljujući vama_hadzejcima. Molim vas, samo nemojte vi o poštenju, to vam je poznato u narodu kao licemjerje. Nije donesen Rebalans?!?! Općina i država ima daleko važnijih problema.

VL
VI
vidala
22:13 07.01.2015.

ko je tu lud? Novinar, Hrelja, Načenica ili onaj ko to čita? kaj se tu rado i proračunu za 2015 (članak objavljen početkom 12. 2014.) ili o rebalansu proračuna za 2014. godinu (gore objavljen članak). ili su donosili proračun zaa 2015, a nakon toga rebalans za 2014. Dajte se već jemput dogovorite - odnosno UKINITE takve male općine jer osim kaj puno troše zauzimaju previše medijskog prostora, a u svemu tome in g. Novinar zdušno pamaže!

VL
ZA
Zagorskih
08:56 08.01.2015.

Ova opcina u od zadnjih izbora i sluzi samo za to da se dijele puno prvelike place i da penzioner zamjenik nacelnice ima jos ljepi dodatni prihod (veci od minimalne place).....naravo da trab ukinuti takve opcine, a ova je samoo jedna od mnogih takvih slicnih ili istih!!!

VL
JA
jaki1
22:04 09.01.2015.

Ugledajte se vi iz općine Kraljevec na Sutli,na susjednu općinu Dubravicu.Kod njih ide sve ko podmazano.

VL
JA
jaki1
22:06 09.01.2015.

Zaboravio sam napisat da oni imaju poštenjaka Lazića koji,kad zagusti rješava probleme.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.