Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna provokacija
Povratak na članak

Vijeće sigurnosti osudilo sjevernokorejsko ispaljivanje raketa

Predsjednica Vijeća, veleposlanica Luksemburga pri UN-u Sylvie Lucas, kazala je da je time Sjeverna Koreja prekršila rezolucije Vijeća sigurnosti.

Komentari 11

DU
Deleted user
08:41 28.03.2014.

S:koreja lansirajuc Rakete u svrsi testiranja,ni su povrjedili niti su ostetili niti jednu drzva koja s njima granici,a gos.Lucas amerika svakodnevno"testira"takve raketa i to na druge drzave i te rakete nanose veliku matrijalnu i ljudsku stetu po svjetu.

VL
Avatar lustrismus
lustrismus
08:39 28.03.2014.

Ne sećam se da je Veće sigurnosti osudilo Ameriku sa silne ratove koje vodi

VL
NE
Nepobjedivi
11:19 28.03.2014.

Neugodno me iznenađuje novi grafički izgled komentara. Prvo, zaprepašćujuće je da softwerski više nemate podršku razdvajanja odlomaka. Malo veći komentari izgledaju kao vreća krumpira i djelo polupismenih autora. Drugo, odgovore na komentare sakrivate, što ne radi nitko na svijeta. Ako već ne želite automatsko pokazivanje svih komentara, barem pokažite, recimo, prva tri, a ostale sakrijte iza oznake "Više", kao što se često radi i u Hrvatskoj i drugdje u svijetu.

VL
Avatar đesi_đejmz
đesi_đejmz
10:16 28.03.2014.

razmatraju "primjeren odgovor" aha , aha , dajte najte

VL
AA
aabbcc
09:18 28.03.2014.

0vo ce trajati dokle god je J.Koreja pod tudjom cizmom a Vijece sigunosi coravo.

VL
RA
Rangostar
09:47 28.03.2014.

Trebalo bi izabrat jedno 10-15 tih Koreanca pa im zabranit da idu u, npr: Portugal,Hrvacku ,Belgiju,Grcku te im zamznit imovinu Engleskoj pa ako ne slusaju odabrat jos petoricu pa ce im bit ko' Rusima.

VL
XA
xaron
17:36 28.03.2014.

S.koreja je osuđena zbog lansirana raketa koje nisu nikoga ubile, a ovo na slici ispod naslova su Topovi kojima Turci gadjaju Siriju i ubijaju Sirijce na njihovoj teritoriji. To nikoga u tom UN ne zanima jer Turci podržavaju pobunjenika kojiji se bore protiv legalno vlade.

VL
IS
istri
18:15 28.03.2014.

koga oni diraju, imaju ista prava kao sve druge zemlje svjeta.

VL
RA
Rangostar
09:39 28.03.2014.

Sto ih vise na napadnu i uvedu demokratski sistem a ne da godinama slusamo Koreja ovo Koreja ono.

VL
PA
patria
11:18 28.03.2014.

Sjeverna Koreja je jedno nakaradno ruglo od države pod sramotnom diktaturom jednoga bolesnoga, reakcionarnoga i bizarnoga režima. To zapravo i nije jedna normalna zemlja u uobičajenom smislu značenja te riječi, pa čak niti prema kriterijima mnogih drugih zemalja sa nedemokratskim sustavima vlasti, nego više jedan masovni logor kolektivna ludnica i praktično u svakom pogledu neuspješan eksperiment osim barem za sada u provođenju stroge masovne kontrole i discipliniranju svoga mentalno i fizički zlostavljanoga stanovništva. Više od dvadeset milijuna poslušnih, pametnih i vrijednih Korejaca sigurno bi u jednom normalnom društvu inače bilo sposobno ostvariti najviše gospodarske, znanstvene i društvene dosege poput svoje visoko prosperitetne i slobodne braće na jugu poluotoka, ovako oni su ostali jedna anakrona i žaljenja vrijedna anomalija usred jedne dinamične i sve razvijenije regije koja postaje sve značajniji igrač na svjetskoj pozornici. Agresivna, siromašna, izolirana i nestabilna Sjeverna Koreja je istinska rak rana na tkivu korejskoga nacionalnoga bića i istinska prepreka prosperitata, sigurnosti, slobode i sreće za cijeli Korejski poluotok i sve njegove stanovnike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.