Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedovoljni kapaciteti
Povratak na članak

Vijeće Europe: Hrvatska je dobro zbrinula migrante

Hrvatske vlasti planiraju otvoriti dva nova centra za prijem u 2019., gdje bi privremeno bila zbrinuta djeca bez pratnje.

Komentari 8

Avatar Grunf
Grunf
16:35 24.04.2019.

ako mene pitaju i predobro. Nisu to zaslužili

VL
MA
Markos
16:20 24.04.2019.

Tragac@ To sto ti ne znas, da citas sto su rekli oni kompetentni, da o tim stvarima govore sto i kako jest iskljucivo tvoj problem...A ono, da pisas u hlace...pa eto pisaj i dalje ali nas to ne zanima.

VL
DU
Deleted user
15:10 24.04.2019.

Naslov je za upisati se od smijeha. Hrvatska na sve nacine pokusava i Vraca migrante u Bosnu. policija ih maklja i izbacuje ko vrece krompira. pojedini imaju srecu da dobiju krov nad glavom. Kako se brzo zaboravi kada se trazilo utociste u austriji, Njemackoj ili Svici 92 god.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.