Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUČKA PRAVOBRANITELJICA
Povratak na članak

Vidović od vlasnika traži očitovanje: Biranje gostiju prema političkom opciji je diskriminacija

Iako ne spominje konkretan kafić, jasno je kako se referira na riječki kafić Three Monkeys

Komentari 12

KO
Kokoiduhovi
18:39 22.02.2021.

Sve to stoji, Ali, ako se takav stav i pravila primjenjuju na sve, ali baš na sve osobe u Hrvatskoj koje raznim javnim izjavama favoriziraju neku političku ili drugu opciju, a vrijeđaju i osporavaju druge, koje veličaju neke stranke, osobine, načine, a osporavaju ili čak ističu kako su sve drugačije "nepoželjne", ""desničarske" "ljevičarske i samim time opasne i sl.

VL
MR
mrkvax
09:27 23.02.2021.

Da li je Hrvatska spala na to da nam manjine usred Hrvatske vješaju svoje kokarde i petokrake te zabranjuju ulazak u kafiće...? Jesu li se toliko osilili da Hrvatima usred Hrvatske nameću svoje zabrane..? Što je sljedeće možda opet balvani...?

VL
CR
Crocirih
20:53 22.02.2021.

A kako bi nazvali situaciju da kvalificirani ljudi moraju otići u inozemstvo jer teško dobiju posao ako nisu u HDZ-u? Možda, diskriminacija? Ovi HDZ-ovci ne mogu popiti kavu, čak i mogu, samo nisu baš dobrodošli. Ovo što HDZ, nepotizam i korupcija rade hrvatskom narodu nije samo da je diskriminacija, to je kriminal. Da imamo onu sutkinju koja je u Rumunjskoj poslala skoro tisuću političara u zatvore, ma niti 10% HDZ-ovaca ne bi ostalo na slobodi. Oni su za zatvor. Imamo ljude na glavnim državnim i administrativnim funkcijama koji su za zatvor.

VL
SA
sani1
21:15 22.02.2021.

Pa tip nije nikome zabranio da uđe, već im je samo rekao da nisu dobrodošli. Što tu nije jasno?

VL
OR
orwell1984
19:06 22.02.2021.

A cijepljenje preko reda, gospođo? Fuj!

VL
SJ
Sve je uzalud
18:46 22.02.2021.

...pa nije to diskriminacija....HDZovci kad gledaš samo kradu...muljaju....promisli dok on pravi kapučino oni mu uzmu inventar ili prepišu kafić na Plenkovića...a da on to nezna...pa se poslije utvrdi da Plenković ima kafić za kojeg nezna...HDZovci imaju mnogo toga a neznaju da imaju.....ne daj bože....kako je krenulo...

VL
Avatar madcap
madcap
21:07 23.02.2021.

Ne, to nije diskriminacija, nego konstruktivna kritika vlasti.

VL
Avatar shadow
shadow
19:06 22.02.2021.

Privatno vlasništvo je privatno vlasništvo, ako ja ne želim nekog pustit u svoj kuću jer je KRADEZEOVAC, dali je to diskriminacija? Čak i da je KO VAS JE...E-moje vlasništvo=moja pravila! Isto ko što onaj lani nije deriguze htio u svomm apartmanu, ja biram tko će pod moj krov!!!

VL
LU
lukathereem
20:49 22.02.2021.

kad netko dobije posao, eure, cjepivo zbog toga jer je u političkoj stranci dali je to diskriminacija prema ostalima

VL
R9
ronaldo 9
08:42 23.02.2021.

državna pravobraniteljice ,a to kaj na čelo bilo koje državne tvrtke ne može doći nitko drugi osim HDZ glavonja to nije diskriminacija?

VL
VI
vidum
08:32 23.02.2021.

HDZ je osuđena kriminalna organizacija. Čovjek ne želi kriminalce u svojoj kući. U čemu je problem?

VL
VI
vidum
08:44 23.02.2021.

Neposredno nakon predsjedničkih izbora, moju ženu pozvale prijateljice na rođendan jedne od njih. Uredila se ona i ponijela lijep poklon, a vratila se u suzama. Čitava ta ekipa su ili članice ili simpatizerke HDZ-a, pa kad su saznale da je glasala za Milanovića, izvrijeđale su je na sve moguće načine. Sve su, inače, velike vjernice, uvijek u crkvi, po hodočašćima (skupa s mojom ženom), pa su se i u ovoj prilici sjetile Boga, govoreći " Dabogda crkli svi koji su glasali za njega" Dabogda mu se osušila ruka kojom je zaokružio njegovo ime" itd, itd. Mislim da je ovo što je učinio ugostitelj iz Rijeke puno ljudskije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.