Naslovnica Vijesti Crna kronika

Vidoševiću i J. Mladinov produljen istražni zatvor za dva mjeseca

Vidoševiću je zatvor produljen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke
11. veljače 2014. u 16:12 9 komentara 1160 prikaza
Nadan vidošević
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Nadanu Vidoševiću, bivšem šefu HGK, sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda  produžio je istražni zatvor za još dva mjeseca. Istražni mu je zatvor produljen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Vidošević se sumnjiči u aferi Remorker, onom njezinom djelu koji se odnosi na HGK, da je organizirao kriminalnu grupu preko koje su milijunski iznosi tijekom godina izvlačeni iz HGK.

Istražni zatvor produljen je i Josipi Mladinov, koja je također osumnjičena u toj aferi. Ona u Remetincu ostaje još najmanje dva mjeseca zbog  mogućeg  utjecajna na svjedoke te opasnosti od ponavljanja djela, jer je još uvijek zaposlena u HGK.

>> Nadan Vidošević na safariju smaknuo lava, slona, krokodila...

>> Imovina blokirana i Vidoševićevoj obitelji, Peternel nudi jamčevinu

Vrtovi Hrvatske
Vrtovi Hrvatske
100% domaće voće i povrće sad je svima dostupno!

A1 izdvaja za Vas

 • bilikamen:

  Vidoševiću i J. Mladinov produljen istražni zatvor za dva mjeseca --------------------------------------------------------------------------- Ma što ih ne poubijate i završite vise s tim smećem da ne jedu i ne dišu Hrvatski zrak.

 • Avatar softmoby
  softmoby:

  odnio je on toga i iz drugih tvrtki, zadnja na popisu gdje je i te kako dobro omastio brk bio je Kraš, i otuda je odnio milione što preko besramne plaće, pa nekih petnaestak tisuća dionica, pa eko Bratina, pa ... prikaži još!a silni hektari zemljišta uokolo, pa bonusi za dobro poslovanje pa ...itd. i zamislite sve je to bilo vrlo transparentno i po zakonu...po menađerskom ugovoru, pitam tko mu je sve to omogućio...hvala bogu na istraživačkom novinarstvu i tim hrabrim novinarima bez kojih se 99% ovakvih ne bi nikada raskrinkalo

 • zbuniceva:

  Čudi onak izdaleka totalna medijska blokada i nedostatak ikakvih podataka o toku istrage, za razliku od slučaja Sanader. O svakom ispitivanju svjedoka protiv Sanadera smo čitali u Jutarnjem sve još isti dan a sad kod Vidoševića prolaze mjeseci i niti ... prikaži još!i mrc, grobna tišina. Pitam se zakaj, znakovito je ali kaj znači?