Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vidošević: Jedan ne zna, drugog je strah

hebrang
Boris Šćitar
11.10.2009.
u 13:19

Hebrangov stožer već dva dana zaredom tvrdi da je HTV namjestio kviz znanja. HTV uzvraća demantijem, a danas je na sve to reagirao i Nadan Vidošević provocirajući druge kandidate na svojim Facebook i Twitter profilima...

Kviz znanja HTV-ova "Dossier.hr-a" bio je namješten u korist Nadana Vidoševića. Tvrdi to stožer predsjedničkog kandidata HDZ-a Andrije Habranga koji je u kvizu ispao - poprilična neznalica.

- Vidošević je očito imao sva pitanja jer je odgovore čitao s papira. Tako je ispalo da datum Oluje zna bolje Vidošević koji ju je prespavao u krevetu, nego Hebrang koji je u njoj sudjelovao, ili da Vidošević bolje zna Dan priznanja na koji je "bančio", dok ga je Hebrang dočekao na osječkoj bojišnici - navodi Hebrangov stožer tražeći od HTV-a hitnu istragu i sankcije za "autore ovakva smišljena scenarija".

- Svi su kandidati unaprijed okvirno znali o čemu će se razgovarati: važnijim datumima iz hrvatske povijesti, političarima iz regije i o dva naša najvažnija nogometna kluba. Ali nisu znali konkretna pitanja i zato smo dobili ovakve odgovore. Odbacujem bilo kakve insinuacije da je bilo namiještanja! - uzvraća urednik emisije Ivan Jabuka.

Ključne riječi

Komentara 198

OB
-obrisani-
13:35 11.10.2009.

..coravi , ovaj...sudjelovao u Oluji...ha ha ha ha ha ......sa ovom izjavom, ne samo da ispada neznalica... ..nego i lazljivac i budala U KVADRATURI ..!!!!!!!!!!

OB
-obrisani-
13:52 11.10.2009.

ma ko ima sto Hebrangu namjestati..ta faca je od rodjenja namjestena..u skoljki...

RO
romictea
14:09 11.10.2009.

Pitaju Hebranga: Kako se zove hrvatski mafijas koji kontrolira mafiju u zdravstvu??? Hebrang odgovara: Neznam cekajte da pogledam u Osobnu kartu, kako se ono ja zovem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije