Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐUGORJE

Gospa se više neće ukazivati vidjelici Mirjani svaki mjesec

Foto: Zoran Grizelj Pixsell
1/3
19.03.2020.
u 09:49

Podsjetimo, vidjelica Mirjana imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. godine.

Na današnji dan, 18. ožujka 2020. dogodila se velika prekretnica za cijelo Međugorje, za svijet i za mnoge vjernike koji svakog drugog u mjesecu hodočaste podno Brda ukazanja, na mjesto koje je poznato kao Plavi križ.

Medjugorje-info.com doznaje kako vidjelica Mirjana Dragičević Soldo neće više imati javna ukazanja niti će primati poruke koje Gospa daje od 2. kolovoza 1987. godine pa sve do danas. 

Podsjetimo, vidjelica Mirjana imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. godine. Tog Božića Gospa je Mirjani najavila da neće više imati redovitih (dnevnih) susreta s Gospom ali joj ostavila dar, tj. može je vidjeti za svoj rođendan sve dok je živa.

Tako je danas, na rođendan, oko 14.30 sati, u svom obiteljskom domu, okružena članovima svoje obitelji, Mirjana od Gospe doznala da neće više biti ukazanja drugog u mjesecu dok joj je davala poruku koju prenosimo: 

"Draga djeco, moj Sin kao Bog uvijek je gledao iznad vremena. Ja, kao njegova majka, po njemu vidim u vremenu. Vidim lijepe i žalosne stvari. Ali vidim da još ima ljubavi i da treba učiniti da je se spozna. Djeco moja, ne možete biti sretni ako ne ljubite jedni druge, ako nemate ljubavi u svakoj situaciji i u svakom momentu svoga života. I ja, kao majka, vam dolazim po ljubavi. Da vam pomognem da spoznate pravu ljubav, da spoznate moga Sina. Zato vas pozivam da uvijek iznova što više žeđate za ljubavlju, vjerom i nadom. Jedini izvor s kojeg možete piti je pouzdanje u Boga, moga Sina. Djeco moja, u momentima nemira i odricanja vi samo tražite lice moga Sina. Vi samo živite Njegove riječi i ne bojte se. Molite i ljubite iskrenim osjećajima, dobrim djelima i pomozite da se svijet promijeni i moje srce pobijedi. Kao i moj Sin i ja vam kažem: Ljubite jedni druge jer bez ljubavi nema spasenja. Hvala vam, djeco moja!"  

Komentara 154

DD
De der
10:15 19.03.2020.

Nema “hodočasnika” niti novca pa je i Gospa prestala slijetati. Tako to treba završiti sa Međugorjem, te obmane i prevare.

RO
romobil
10:07 19.03.2020.

Na snagu stupaju posebne mjere.... gospa se oglašava iz samoizolacije drugog u mjesecu na tweeteru i facebooku.

Avatar essek22
essek22
10:12 19.03.2020.

Ovoj dojadilo svaki mjesec izmišljat jedno te isto...Bit će da je dovoljno stekla....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije