Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITA OD KORONE?

Vidjele su mu se samo oči: Pogledajte što je Siščanin navukao na glavu

15.07.2020.
u 13:50

Je li u pitanju nedostatak medicinske maske ili je pogrešno shvatio o kakvim maskama se govori, procijenite sami.

Od ponedjeljka je na snazi mjera po kojoj se u trgovinama moraju nositi maske kako bi se spriječilo širenje koronavirusa. Iako se ponegdje mogu vidjeti i primjeri da ljudi ne poštuju te mjere, iz Siska nam dolazi sasvim drukčija snimka.

Jedan je građanin odlučio poštovati tu mjeru, no je li u pitanju bio nedostatak medicinske maske ili je pogrešno shvatio o kakvim maskama se govori, procijenite sami.

Jedno je sigurno, ulazak u maskirnim hlačama i s maskom koja ima samo proreze za oči moglo bi se shvatiti i na drukčiji način. Nadamo se da to sada nije slučaj.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
14:05 15.07.2020.

Čudno da nije porast oružanih pljački u ova vremena, svi hodaju okolo po bankama poštama i kladionicama ko nekad kada su kauboji hodali u pljačkaške pohode

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
14:04 15.07.2020.

tako treba! apsurd treba odvesti u još veći apsurd...

Avatar Warded
Warded
15:11 15.07.2020.

Kad će kreativnost do izražaja. Ja bih masku s grbom HOS-a i službenim pozdravom. Pa da vidimo tko će mi reći da ju skinem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije