Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR U OKRUŽENJU
Povratak na članak

VIDEO 'Zapovjednik je otkočio pušku i prislonio mu je uz glavu. Čovjek se zaledio'

Sa zapada je prijetila velika vojarna u Šepurinama pokraj Zatona, raketna baza s velikim snagama koje su se spremale za prodor i okruženje grada

Komentari 3

SN
SNV
11:07 04.10.2019.

Originalno je rečeno idu niški specijalci..pozdrav ekipi iz opkoljene Murvice tog 4.10.1991.Ali rat je davno prošao i uživajte u penziji.Mante se medija.

VL
DO
doremifas
10:25 04.10.2019.

Psi/cuvari u sluzbi zlocinacke organizacije! Sve lazi i podvale samo da se prikrije rusenje narodu drzave i pljackanje narodne imovine. Lopine!

VL
CR
CroZrakomlatNo1
11:06 04.10.2019.

Slavni i povijestni od samog Boga izabrani Cro narod je uz svog Boga nepobjediv!! Slava heroijma braniteljima! Budite sigurni da Vas Bog voli i ima posebno mjesto za Vas u Raju!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.