Naslovnica Vijesti Svijet

VIDEO Zapalili taksi na benzinskoj dok je taksist još bio unutra

Nakon godine dana od katastrofalnog zločina, dvojica piromana osuđena su na zatvorsku kaznu
15. prosinca 2018. u 17:09 7 komentara 6906 prikaza
Zapalili taksi na benzinskoj postaji
Foto: Kent Police
Pogledajte galeriju 1/3

Britanski taksist je 15. prosinca prošle godine vozio dvije osobe koje su tijekom noćnog izlaska zapalile njegov automobil na benzinskoj postaji, prenosi BBC

Podmetnut požar u Moravicama STANARI U STRAHU Susjed iz pakla: Priznao palež policiji, oni ga pustili!

Warren Hearne i Danny Frost tu su večer tražili od taksista da stane na benzinsku postaju kako bi oni mogli kupiti pivo. Međutim, nakon što je učinio ono što su od njega tražili, njih dvojica nisu ulazili po pivo, već se jedan od njih, Warren Hearne, sumnjivo šetao oko taksija. Sljedeće što je učinio, za taksista je bilo šokantno. 

Pogledajte što su dvojica piromana napravili na benzinskoj postaji:

U jednom trenutku, Hearne je uzeo pumpu i izlio malu količinu benzina na stražnje sjedalo. Taksist je vidio što se dogodilo te je izašao iz automobila. U tom trenutku vozilo se zapalilo, a dvojica piromana su se razbježala. Taksist se odmaknuo, no nakon nekoliko sekundi je pokušao uzeti nešto iz vozila. Na svu sreću, taksist je prošao bez ozljeda, ali je vozilo izgorilo. 

požar Kistanje Osumnjičeni piroman u istražnom zatvoru: 'Upaljačem je zapalio suhu travu'

Oko godinu dana poslije, stigle su kazne za dvojicu mladića. I jedan i drugi priznali su krivicu za zločin zbog kojeg su dobili zatvorske kazne veće od 5 godina. Warren Hearne je dobio kaznu od 6 godina i 4 mjeseca, dok je Danny Frost dobio 5 godina i 7 mjeseci. prenosi lokalna policija. 

Pogledajte slavlje u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Zagreb:

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • dabssa:

    Englez zapali auto i dobije 5 godina zatvora, Daruvarac zamalo ubije djevojku i nikom nista....

  • Karloho:

    Jad i bijeda....Kod nas Demal nožem ubije mladića i dobije 3,5 godine zatvora,lik prebije djevojku koja završi u bolnici s teškim povredama ,a sudija ga pusti da šeta slobodan i sve je po zakonu.Izgleda da je život i zdravlje naših ... prikaži još! građana jako jeftin i ne vrijedi ništa ...