Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUXELLES

VIDEO Vučić provocira Thacija: 'Hasime, Federica najviše voli s tobom da ljubi'

Foto: YouTube
1/3
30.10.2019.
u 09:56

Na večeri su bili srpski predsjednik Aleksandar Vučić, kosovski lider Hashim Thaci, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, makedonski premijer Zoran Zaev i sva trojica člana Predsjedništva BiH Željko Komšić, Milorad Dodik i Šefik Džaferović.

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić iskoristio je priliku i na oproštajnoj radnoj večeri za lidere zemalja zapadnog Balkana visoke predstavnice Europske unije za vanjsku politiku Federice Mogherini provocirao kosovskog predsjednika Hashima Thacija.

Naime, osim Vučića i Thacija na spomenutoj večeri prisustvovali su i crnogorski predsjednik Milo Đukanović, makedonski premijer Zoran Zaev te sva trojica člana Predsjedništva BiH Željko Komšić, Milorad Dodik i Šefik Džaferović.

Prilikom svojeg pozdravljanja s visokim uzvanicima, čelna osoba europske vanjske diplomacije Federica Mogherini poljubila je u znak pozdrava kosovskog predsjednika Hashima Thacija. 

- Hashime, Federica najviše voli s tobom da se ljubi - dobacio je Aleksandar Vučić, međutim Thaci je to ignorio.

- Thaci se pravi da ne razumije srpski, a priča srpski ko... - ponovo je komentirao Vučić. 

Na snimci se vidi kako Mogherini pak pozdravlja Vučića, no s laganim dodirom na njegovu nadlakticu. Snimku zanimljivog susreta objavio je na Youtubeu crnogorski predsjednik Mile Đukanović. 

Komentara 47

MP
miroslav.petkovic.7564
10:12 30.10.2019.

Jaoj sve seljak do seljaka! Samo mora se priznat Srbi imaju najbolje politicare.Pisali mi ovo ili ono tose vidi.: Rade poslove sa EU sa Rusijom. Pokazali EU da imaju i drugu alternativu sa Euroazijskom zonom. Imaju velikog prijatelja u ovoj mocnoj sili Rusiji..Gledam ovdje u Moskvi tj Rusiji sve vise robe iz Srbije.i na cestama sve vise kamiona iz srbije. Prije dvi godine tog nije puno bilo. Zatim da ne pisem o Sloveni9ji sve puno slovenske bjele tehnike. Mi smo sami krivi utrkivali se ocemo medu prvim dat sankcije rusiji dase uvucem Amerin ili Gratis onom Rus sluzbeniku.. Vidim samo ovdje u Moskvi par vrecica VEGETE na polican... A mogli smo sve sa Rusima nikad nas nisu ucjenjivali. Vec bili dobri prijatelji dali nam S300 dase branimo..E sad tesko vise.

TO
Toni66
10:17 30.10.2019.

VIDEO Vučić """provocira""""" našeg prijatelja gospodina Thacija: 'Hasime, Federica najviše voli s tobom da se ljubi' Glupost provocira čovjek je iskren i šaljivčina to si na zapadu u EU ne mogu ne smiju dozvoliti fini pošteni političari jer svi morajuraju "kao jedan po protokolu da se vladaju" i da ne progledaju tamo gdje im protokolom nije izdvojeno .. Tako da su neki-mnogi ovisnici demokracije praktički super ljubomorni na dopušteno prirodno ponašanje onih koji nisu na uzdama EU gospodarice ........ diktatorice ......... kao nekad kod Tita ako me netko pita moraju poštivati odredbe = diktat ............... Vučić nije EU pa možemo samo da zavidimo na prirodnoj realnoj slobodi ponašanja i ophođenja ...............

KB
kamilo.bozic
12:47 03.11.2019.

Vicic ima problema sa svojom ljubomorom onje ocekivao dace njega poljubiti jedan nula za Tacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije