Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srpski predsjednik

VIDEO Vučić otkrio što radi kada pobjegne osiguranju. 'Ne mogu to sa zadnjeg sjedala automobila'

Aleksandar Vučić
Screenshot
25.05.2022.
u 10:43

Nekad se iskradem svojim čuvarima i sam vozim automobil da bih vidio što još trebamo ispraviti. Ne mogu, onako sa zadnjeg sjedala nisam dovoljno ni opušten, opisao je Vučić što radi kada je umoran.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić za srpsku televiziju Pink komentirao je tekuće svjetske događaje, a govorio je i o tome što voli raditi u slobodno vrijeme i koliko je umoran. Hvalio se koliko se žrtvuje za svoj narod i koliko je marljiv. Otkrio je da to malo slobodnog vremena koristi da pobjegne od osiguranja i da obilazi radove po Beogradu, prenosi Nova.rs.

“Kad imate želju", započeo je on....

– Nekad se iskradem svojim čuvarima i sam vozim automobil da bih vidio što još trebamo ispraviti. Ne mogu, onako sa zadnjeg sjedala nisam dovoljno ni opušten… To radim da bih vidio i ukazao ljudima na nešto – opisao je Vučić jednu od svojih mnogobrojnih avantura. Potom je prešao na priču o snovima.

– Onda shvatite da ponekad ne dijelite sasvim iste snove. Ali ne možete ljudima ni nametati i to nije fer s moje strane. Ako se netko umorio, ja sam se pomalo umorio, ali ne smijem sebi dozvoliti da se taj umor vidi po rezultatima – poručio je on.

Inače, Vučić se jučer tijekom dana dotaknuo brojnih tema, a između ostalog je odgovorio i boji li se optužnice.

– Nisam nikada nikoga ubio i na to sam ponosan - poručio je Vučić odgovarajući na pitanje boji li se optužnice zbog njegovog govora u Glini kao eventualnog odgovora Hrvatske na optužnice protiv četiri hrvatska generala u Srbiji.

- To o čemu oni govore, tu nema ništa sporno. Oni su poubijali Srbe koji su tamo živjeli, a ne Srbi njih - naglasio je Vučić.



 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mudlin
Mudlin
14:59 25.05.2022.

Ma civilizacija je izuzetno zahvalna kaj nas svakih par minuta "izveščujete" o svim tim vašim zemljacima, sadržajima kanalizacijskih cijevi... Baš vam fala. A ak se zabunite slobodno tu i tam pišite i o ljudima, kulturnim nacijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije