Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod Lokve Rogoznice

VIDEO Vozači u nevjerici gledali zbog čega su zapeli u koloni na Jadranskoj magistrali

romobil
Prometne zgode i nezgode
05.08.2022.
u 13:38

Svaki Božji dan prolazim tu i to je horor s tim, napisao je jedan pratitelj stranice Prometne zgode i nezgode

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je snimka s Jadranske magistrale kod Lokve Rogoznice. Naime, osoba na romobilu vozila se magistralom, a iza njega se stvorila kolona. 

"Svaki Božji dan prolazim tu i to je horor s tim romobilima i biciklima", napisao je jedan pratitelj. 

"Zašto mu nitko ne trubi da se makne. Što je s tim glavama...", napsiao je drugi.

 

Ključne riječi

Komentara 31

OL
olujasviholuja
13:53 05.08.2022.

Tako se voze na moru i po rivama, navećer puna riva ljudi a oni se guraju sa romobilima i još sa djecom, moraš paziti da te ne gurnu u more, nova pošast u prometu

NE
neutrin0
14:16 05.08.2022.

Ne bi li prema novom zakonu ovakav slučaj trebao biti kažnjen? :)

BE
Beyonder
08:26 06.08.2022.

Cijela obala je ko divlji zapad. Neregistrirani skuteri, auto prikolice , quadovi, vožnja bez kacige.... Sjedimo u kafiću, ekipa preko stola loče ko da im život ovisi o tome, lokalni balavanderi, nakon nekog vremena krenu sjedaju na skutere bez kacige, bez tablice, 200 m dalje ususret im dolazi policijsko vozilo jedan od skuteraša staje u suprotnoj traci ispred vozila, policajci izlaze, vika dreka, rukovanje, grljenje i svi zajedno se vračaju u kafić i naručuju onaj čumez zvani bevanda i vudri ga blaž.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije