Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKLETI ZAVOJ

Vlasnica kuće je očajna zbog vozača: 'Čula sam jaku eksploziju, mislili smo da je kuhinja eksplodirala'

11.04.2021.
u 18:43

Iako su prijašnje nesreće oštetile samo njenu ogradu, prošlog kolovoza pijani vozač bez vozačke dozvole i osiguranja zabio se u kuću i tako u potpunosti uništio njenu kuhinju

Žena (80) iz manjeg mjesta u okrugu Rutland u Velikoj Britaniji očajna je nakon što se prošlog ljeta po nezamislivi deseti put zabio automobil u njenu kuću. Nakon 60 godina, koliko živi u kući koja se nalazi na oštrom zavoju, Ellen Keightley traži pomoć kako bi se ovaj problem riješio.

Iako su prijašnje nesreće oštetile samo njenu ogradu, prošlog kolovoza pijani vozač bez vozačke dozvole i osiguranja zabio se u kuću i tako u potpunosti uništio njenu kuhinju.

- Čula sam jaku eksploziju, mi smo mislili da je kuhinja eksplodirala zbog curenja plina, kazala je 80-godišnjakinja za BBC.

Vozač Ion Frunze u međuvremenu je osuđen na kaznu od 12 mjeseci komunalnog rada, ne smije voziti 16 mjeseci, mora obaviti 200 sati neplaćenog rada te platiti 1,200 funti kazne. Keightley se za vrijeme obnove kuhinje, koja će ju koštati čak 40.000 funti, morala preseliti u kamp kućicu.

VIDEO Ukleti zavoj: Vozači joj se stalno zaletavaju u kuću

Iako je cesta na kojoj se nalazi kuća 80-godišnjakinje označena kao jedna od ruta prijevoza robe pa se ne smiju postavljati ležeći policajci niti pješački prijelazi, Vijeće Rutlanda odlučilo je postaviti druge oznake kako udovoljile zahtjevu ove očajne žene.

Selo će tako na ljeto postati zona na kojoj je maksimalna dozvoljena brzina kretanja automobila 40 km/h te će dobiti nove oznake i simbole kako bi upozorili vozače na odgovornu vožnju.

Komentara 5

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
07:33 12.04.2021.

"pijani vozač bez vozačke dozvole i osiguranja" ..... ovo je pravi problem a ne okuka. Kumbaya!

NE
nešperlin
07:57 12.04.2021.

To kod nas svako malo ima,niste trebali po crne vijesti u inozemstvo

DU
Deleted user
07:57 12.04.2021.

Ma to nije istina! U Velikoj Britaniji??? Ja sam mislio da je takvo što moguće jedino kod nas u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije