Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka zapalila društvene mreže

VIDEO Vozač kamiona postao hit: Ovako zvuči njemački jezik sa zagorskim naglaskom

Snimka vozača
MDR Thüringen/Facebook
17.01.2021.
u 13:05

MDR Thüringen, koji je objavio snimku, piše da se radi o Darku Josipoviću, vozaču teretnjaka koji vozi za slovensku firmu.

Društvenim mrežama kruži snimka vozača koji objašnjava kako je došlo do nesreće na autocesti prema Münchenu u utorak, a ono što je sve nasmijalo je njegov naglasak dok objašnjava cijeli događaj.

Naime, riječ je o mješavini njemačkog sa zagorskim naglaskom. MDR Thüringen, koji je objavio snimku, piše da se radi o Darku Josipoviću, vozaču teretnjaka koji vozi za slovensku firmu. 

Što se tiče nesreće, vozač teretnjaka je izgubio kontrolu, njegov kamion je udario u ogradu i prevrnuo se na bok. 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Lutko😊
Lutko😊
13:50 17.01.2021.

Gospodin Josipovic svaka vam cast, vi ste se snašli. Vjerojatno ne zivite u Njemackoj, ali ipak da li ste sve od sebe. Ima nasih ovdje koji zive po 30 godina, pa pricaju njemacki strasno za slusati. Puno vam srece zelim!

EL
EldersWisdom
13:59 17.01.2021.

Evo ja sam pozvao vatrogasce ali molim da precizirate koja se drustvena mreza zapalila, jer ne znaju gdje treba gasiti?

ČR
črnamatizemla
19:00 08.02.2021.

Ovo: Nee na kraju svake rečenice zvuči više međimurski nego zagorski, osim ako čovjek je Zagorec ali individualno ima baš tu poštapalicu. Objasnil je kaj se dogodilo i kaj sad. Na stranu gramatika, čovjek ima bogatiji rječnik njemačkih riječi nego Šuica engleskih iako nam je ona predstavljena kao - profesorica engleskog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije